Пловдивчанин звънна на 112 заради силна музика и дойдоха двама полицаи! Вижте какво последва!

"Не един път съм подавал сигнал срещу едно и също лице за силна музика. Казва се Пламен, събира компания в двора на автосервиза до нас и вдигат голям шум.

В 23.37 ч. снощи се обадих на 112 и сравнително бързо дойде полицейски екип. Пред полицаите въпросният човек ме удари. Те се направиха, че нищо не са видели. Питам ги: "Видяхте ли?", те: "Нищо не сме видели".


Видяха обаче, че ги снимам и ми поискаха личната карта и когато дадох документа, ми казват: "Тръгвай с нас в районното". Питам защо, а те ми отговориха, че нали съм искал да подам жалба. Аз отговорих, че няма да тръгна и тогава единият ми каза, че ще ми шибне шамар. Пред жена ми и детето ми! Тогава жена ми се обади пак на 112 да пратят втори патрул, но така и не изпратиха.


Полицаите си тръгнаха, но след 20-тина минути се върнаха и поискаха да подпиша протокол, че няма да се саморазправям. Отказах, защото излиза, че едва ли не аз съм виновен.

Да не говорим, че полицаите бяха без маски, само единият се представи.

Тази сутрин се срещнах с адвокат и изпратих сигнал до Инспектората на МВР в София и до директора на Областната дирекция на полицията в Пловдив".Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Инцидент с Мира Добрева! Водещата не може да повярва какво й се е случило / СНИМКА

Коментари

Видео на деня

горе