Сестрата на Нинова – безработна / СНИМКА





Каката на Корнелия Нинова вече 4 месеца е безработна, установи проверка на „Ретро“. Самата Руми е оповестила, че е напуснала по неясни причини предишната си позиция на програмен мениджър в голяма компания в Лондон през ноември 2020 г., а след това не е отбелязала, че е започнала на ново място.








Сестрата на шефката на БСП е емигрант в Англия от дълги години, но за разлика от други наши сънародници не бере ягоди по полета и не гледа възрастни англичани срещу заплащане. През годините тя е работила на високи постове в големи корпорации, а някой ден ще бере плодовете на труда си с рекордна пенсия у нас заради солидните суми, на които се осигурява в чужбина. Руми стои в сянката на по-малката си сестра Корнелия и дори колегите на Нинова не знаят нищо за нея. Двете не са в особено цветущи отношения и разстоянието е успяло да ги раздели.






Макар да е далеч от политиката, Руми също е направила завидна кариера, при това в чужда държава, далеч от роднините си. Тя е завършила математика в Софийския университет. От снимките ѝ в социалните мрежи се вижда, че не е скъсала с българския си корен и чести гости в дома ѝ са приятели от родината. Жилището на Руми е луксозно, с барокови мебели и декорации.






Още от девойка тя успяла да си подсигури добър стандарт, омъжвайки се за младеж от знатна плевенска фамилия. Съпругът ѝ бил потомък на бивш главен архитект, а сватбата ѝ била в пъти по-пищна от тази на Нинова. Двамата имат една дъщеря – Дейзи, която се омъжи за англичанина Джейсън на тузарска церемония през 2019 г. От пиршеството обаче отсъстваха леля ѝ Корнелия и нейното семейство. Интересен факт е, че именно Руми събрала сестра си с бъдещия ѝ мъж Митко навремето. И двете го познавали от деца, защото живеели през няколко къщи в Мизия, но после той попаднал в един и същи клас с Руми. На ученическите купони тя понякога вземала със себе си и Корнелия, а на една от сбирките двамата с Митко се харесали и не след дълго се взели.






Каката на лидерката на БСП почти не се прибирала в родния си край, за да се вижда с тяхната майка Маргарита, която още обитава семейната им къща в Мизия. Нинова я навестява значително по-често. Не е ясно каква е причината двете сестри да се отдалечат една от друга. В личните си интервюта социалистката избягва да говори за Руми, единственото, което си е позволявала да разкрива, са някои мили спомени от детството, когато ходели да берат грозде, яздели коне и играели по хълмовете с децата от тяхната махала. Комшии на червената лейди от Мизия също нямат обяснение защо кака ѝ не си идвала в България, а повечето я помнели още като слаба и стройна девойка.


Четете още:

🔴 По 2,90 лв. такса за ваксинация могат да искат лични лекари

🔴 Блатечки и Урумов се разминаха на косъм от фатална трагедия

🔴 Министър Ангелов: ЧРД, любов моя





Източник: Ретро





Коментари

горе