Митко Щерев нападна Кидиков: Певец с едно нещастно хитче, който от 30 години продава прахосмукачки





"2019 година беше най-силна за "Диана Експрес", защото успяхме да дадем 10 концерта в най-големите ни градове, залите бяха препълнени и свирихме със симфоничен оркестир - предимно с Русенската филхармония" сподели композиторът Митко Щерев, който е и създател на групата.

Заедно с Илия Ангелов и Атанас Копчев те гостуваха в "Денят започва с Георги Любенов". В годината на пандемията са пуснали два сингъла.






Големият композитор засегна и темата с прословвутите пенсии на звездите на "Златният Орфей“. В него именити звезди на българската естрада ще получат три години пенсии от 700 или 350 лева.

"Как може 30 години да продаваш прахосмукачки и сега да ревеш за награда? Как може 30 години едната половина от дует да не живее в България и сега да претендират за пари? Певец с едно нещастно хитче няма смисъл да се прави на интересн и да прави забележка на министъра. Има една песе и от 20 години никъде не го пускат. Какво звезда е този наш певец."






Митко Щерев явно визира пловдивчанина Христо Кидиков, който каза в няколко интервюта през последните седмици, че е бил подминат несправедливо при раздаването на паричните награди, а отговаря на условието да е имал награда от "Златният Орфей“. В същото време публично известно е, че от години той пласира прахосмукачки "Рейнбоу“ и за известно време дори завеждаше офиса на фирмата в България.

Щерев нападна и дуета Благовест и Светослав Аргирови. Той каза, че те не могат да претендират за парични награди, защото нито веднъж не са участвали в "Златният Орфей“.






"Всички, които плачат за пенсии, работеха в сивата икономика не си плащаха осигуровките. Вие знаете ли, че аз лично съм виждал как всяка вечер Борис Гуджунов прибираше по 100 лева за участие и нито веднъж не се сети да плати осигуровки за тези 3000 лв. месечно? Защо един певец трябва да е по-привилегирован повече от един лекар или инженер", завърши Щерев.


Четете още:

🔴 Мария Петрова: Нямаше да стана шампионка, ако баща ми не ме беше завел при Нешка

🔴 Сестрата на Нинова – безработна / СНИМКА

🔴 По 2,90 лв. такса за ваксинация могат да искат лични лекари





Източник: plovdiv24





Коментари

горе