Димчев изумен от предизборната кампания на СлавиБедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките, написа фотографът във Фейсбук

Фотографът и продуцент Виктор Димчев попиля напъните на лидера на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов и хората му за голямата политика. 

"Пътуващото шоу на Слави – няколко човека с тъмни дрехи и скучновати истории, дежурен гайдар, питка за почерпка, музика от популярни през 90-те чалга албуми, певачка с дежурен репертоар, бус с техника и туряне на знаменце по бакалийки и кръчми, брандирани като „клубове“", написа Димчев във Фейсбук по повод обиколките на хората на гологлавия шоумен из страната.

По думите му, във фазата след туризма, кебапчетата и пърформънсите, модерният облик на най-социологическия спасител от мнозината подобни изглеждал по този начин. 

"Докато чакаме поредния мандатоносител на поредния спасител, играта на „тука има, тука няма“ ще продължава, а почтените ще са завити под скъсан чул, за да не личи колко изтъркано и пошло е всичко отдолу", отбелязва той. 

"Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките", пише в заключение Димчев.

Ето и пълния текст на коментара му: 

Пътуващото шоу на Слави - няколко човека с тъмни дрехи и скучновати истории, дежурен гайдар, питка за почерпка, музика от популярни през 90-те чалга албуми, певачка с дежурен репертоар, бус с техника и туряне на знаменце по бакалийки и кръчми, брандирани като "клубове".

Във фазата след туризма, кебапчетата и пърформънсите, така изглежда модерния облик на най-социологическия спасител от мнозината подобни.

Докато чакаме поредния мандатоносител на поредния спасител, играта на "тука има, тука няма" ще продължава, а почтените ще са завити под скъсан чул, за да не личи колко изтъркано и пошло е всичко отдолу.

За да не е само в черни краски: препоръчвам на уважаемите "нови" политици да не почват изказванията си, както вчера в Неделино с "от два дена обикаляме Родопите и вече знаем как трудно живеете далеч от столицата".

Бедни, бедни Трифонов! Да си беше останал при касетките.
 

Пътуващото шоу на Слави - няколко човека с тъмни дрехи и скучновати истории, дежурен гайдар, питка за почерпка, музика...Източник: Блиц

Следваща статия:
Мамят пенсионери с 20 лв., причакват ги пред пощите

Коментари

Видео на деня

горе