Извадиха отворена безопасна игла в ларинкса на 6-месечно бебе! От... око против уроки е СНИМКИ



Според нашите прабаби, злите очи са сини. И урочасват. А как се премахва урочасване? Ами със сини очи! Наричат ги "синци против уроки". По-умните ги закачват някъде в стоята, където е бебето. Други... на самото бебе. И тогава даже и синецът не може да отърве бебето от "урочасване", особено ако бебето глътне синьото око...





Точно това се е случило във Варна, където лекари извадиха отворена безопасна игла в ларинкса на 6-месечно бебе... Звучи страшно, а и изглежда страшно. Хубавото е, че благодарение на професионализма на специалистите от УМБАЛ "Св. Марина" и детския хирург Георги Иванов бебето вече е отървано от синьото око с безопасна игла, а с него - и от уроките.

"Браво, доц. Илиев! Детето е имало голям късмет, че Ви има такива като Вас! Бог да ви дава здраве и все така да помагате! Късмета да е с Вас!", написа възторжена варненка, а друга допълни:





"Ужас, синец против уроки... не е довел до нищо добро. Адмирации!"

В множеството коментари под поста на лекарите чувствата са от благодарност и възхищение от професионализма на хората в бели престилки до учудване и възмущение от това, което бебенцето е преживяло благодарение на безотговорността на родителите си. 





Наближава Баба Марта. Така че, скъпи родители, внимателно с мартениците и иглите!







Четете още:

🔴 Осъдиха и запорираха сметките на жена, въпреки че няма задължения / ВИДЕО

🔴 Мангъров с култов отговор на въпроса можем ли да правим секс след ваксиниране

🔴 Щерката на Слабаков стана доктор





Източник: glasnews





Коментари

горе