Като в мутренските времена: Маскиран потроши с бухалка магазин посред бял ден / ВИДЕОПолицията арестува маскиран мъж, който по-рано днес  с бухалка потроши магазин за дрехи в центъра на Велико Търново пред погледите на десетки минувачи.

На ексклузивно видео се вижда и задържането на агресора.

Инцидентът е станал малко преди 15 ч. По разкази на очевидци мъжът влезал в магазина и започнал да се държи агресивно. След като бил помолен да напусне обекта, започнал да чупи и да вилнее. Носел със себе си и бухалка. Изпочупени са витрините на магазина, а някои манекени са изхвърлени на тротоара, сред тях били и чанта с кутия и касовият апарат на търговския обект, съобщава "Янтра днес".

Полицейският екип, пристигнал на място, е задържал мъжа. Той е на 26 г. Причините за случилото се тепърва ще се изясняват, като по думите на нападателя става въпрос за неуредени финансови взаимоотношения със собственика на магазина.

По време на екшъна районът бе отцепен. Тепърва ще се изчисляват и щетите. 

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216 от Наказателния кодекс за унищожаване и увреждане на чуждо имущество.Източник: Марица

Следваща статия:
Важно за пенсионерите! Ето какво става с парите им от втората пенсия / ВИДЕО

Коментари

Видео на деня

горе