Нидал Алгафари: Възможно е управление на ГЕРБ, "Има такъв народ" и ДПС / ВИДЕОПартията на Слави може да е втора политическа сила, смята Алгафари

"Не вярвам, че гражданските квоти ще допринесат значително за резултата на партиите, които ги привличат", каза пред NOVA NEWS Нидал Алгафари.

"На тези избори ще се гласува за Бойко Борисов, Слави Трифонов, Ахмед Доган и Корнелия Нинова, а дали БСП ще бъде втора политическа сила зависи от активността, много гласове ще се прелеят към партията на Трифонов", каза той.

Алгафари допълни, че при социалистите е имало твърде много кавги, напуснали са значими фигури и поради тази причина при мобилизация на негативния вот гласове ще отидат при Слави Трифонов и БСП може да изпадне от второто място, а пасивността на водещия ще му струва по-ниския резултат.

Според експерта наименованието на партията на Мая Манолова е било много неудачно и повече отблъсква, отколкото да привлича избирателите.

Относно следизборните коалиции Алгафари смята, че може да се предложи вариант, в името на сигурността в условията на пандемия, широка коалиция от хората на ГЕРБ, "Има такъв народ и ДПС.Източник: 24 часа

Следваща статия:
29-годишен горнооряховчанин стана донор и спаси живота на трима пациенти

Коментари

Видео на деня

горе