Ирен разкри тайните на Ламбо, ето кой харчи парите муИзповед на Ирен Кривошиева разкри куп интересни неща около актрисата и голямата й любов - Стефан Данаилов, от който има син - Влади.

„Приживе доста ме изненада в последните дни от живота си. Заръча много неща на Влади, които синът ми изпълни. Стефан знаеше, че неговите желания са закон за мен и че ще помогна на детето ни да ги осъществи.

Когато беше в болницата, беше спокоен, нямаше никакви притеснения. Влади си движи всичко.“ Това сподели Ирен Кривошиева година и половина след смъртта на Стефан Данаилов.

След смъртта му имуществото се раздели между наследниците, а Ирен никога не е искала нищо.

„Аз съм американска гражданка и като такава получавам помощи от САЩ заради пандемията. Получих два пъти досега. Доналд Тръмп беше казал една сума, сега Байдън споменава друга. Не съм наясно каква парична помощ ще ми бъде преведена.

Получавам наеми от имоти на дядо ми. Мога и да не работя, тъй като живея скромно.

Парите никога не са били проблем за мен, те не са ми най-важното. Преди години в Америка нямах пукат лев, а се чувствах добре“, обяснява Кривошиева в интервю за „Уикенд“.

Със сина си Влади се чува всяка вечер да й разказва как е минал денят му в болницата, в която работи. Той вече е ваксиниран срещу Ковид-19", казва още една от големите красавици на киното-Източник: Марица

Следваща статия:
Нидал Алгафари: Възможно е управление на ГЕРБ, "Има такъв народ" и ДПС / ВИДЕО

Коментари

Видео на деня

горе