София Маринкова се събра с бившия си заради "Ол инклузив"София Маринкова се събра с бившия си мъж Христо Терзиев в комедийния сериал на Би Ти Ви „Ол инклузив”, узна HotArena.

Хубавата актриса е в една от двете главни женски роли в сериала от самото му начало. Тя влиза в образа на Елена. В третия сезон продуцентите намериха роля и за бащата на нейното дете, с когото е разделена от години.

Христо играе ски инструктор. В сценария има двама ски инструктори – Явор, който е бивше гадже на Ели и има доста солидно участие, и Киро, който се появява в кадър само от време на време. Именно вторият герой е поверен на Терзиев.

Не е известно дали причината да му дадат тази малка роля е, че не е бил подходящ за по-голямата, или просто актрисата е помолила да му изберат образ, който има възможно най-малко общи сцени със самата нея.

Известно е, че след раздялата си с Христо звездата има сериозна връзка с радио водещия Драгомир Симеонов. Нищо чудно той да ревнува от бившия й мъж и точно тази ревност да я държи далеч от него дори в работата, пише Уикенд. Източник: hotarena

Следваща статия:
Изненадващо приятелство на Миро разбуни духовете

Коментари

Видео на деня

горе