България въвежда национална крипто валута. Отказва се от еврото.



България ще е първата страна в света, която ще въведе собствена национална крипто валута. Тя напълно ще замени досегашния лев. Плановете за приемане на еврото вече не са актуални.

Новата крипто валута ще има и звучно ново име. То е съобразено както с духа на модерните времена, така и със съвременните национални особености. Официалното наименование на новата крипто валута е Technology Unit for Financial and Legal Exchanges on Cryptotechnology (TUFLEC). На български се нарича просто ТЮФЛЕК.

Технологията зад новата национална крипто валута🔐

Новата крипто валута ТЮФЛЕК се базира на доказана в практиката оригинална българска технология. Първоначално тя е използвана в OneCoin. Родолюбивата фондация “Д-р Ружа Игнатова” реши да я дари безвъзмездно „на ползу роду“. В замяна основателката ѝ не иска нищо, освен да бъде помилвана от американския президент. В случай, че той не го направи, се надява българския президент да я погали или поне да ѝ се усмихне, като утешителна награда. Д-р Ружа Игнатова напълно заслужава тази чест. Все пак не са много българките, за които Холивуд ще прави филм, след като са красили корицата на Forbes. 





Технологията е изследвана в детайли от учените от Пернишкия Университет за Технологични Крипто Анализи (П.У.Т.К.А.), които са установили, че тя е много привлекателна. Тази привлекателност е доказана в практиката, тъй като базираната на същата технология крипто мечта, OneCoin успя да привлече голям брой видни инвеститори от целия свят. Те замениха над $15 милиарда нищо не струващи фиатни валути за OneCoin, на която безусловно вярваха, че принадлежи бъдещето. Най-вероятно сега тези клети инвеститори ще се насочат към новия ТЮФЛЕК, пред който има огромни перспективи.🚀

В генезис блока на новата национална крипто валута ТЮФЛЕК е кодирана фразата “Назад, назад, моме Калино!”. Тази фраза стана символ на качеството и независимостта на надзора, който БНБ упражнява. Именно тя ще е гарант за стабилността на националната крипто валута, която има потенциал да се превърне в новата световна резервна валута.





ТЮФЛЕК вместо ЕВРО💶

Съвсем логично, България реши да не се присъединява към Еврозоната и да не приема еврото. На кого му е нужна измислена фиатна валута. И сега си имаме лев. Бъдещето принадлежи на тюфлека!

Мнението на специалистите🧠

Влиятелни лидери на мнение, безработни инфлуенсъри, красиви инфлуенсърки и доказани финансови гурута са много обнадеждени от смяната на българския лев с тюфлек. Известната с дълбоките си финансови познания българската изпълнителка Сашка Васева, споделя: 

Изключително съм впечатлена от тюфлека! Това е нещо ново и модерно, но и традиционно нашенско, което кара кръвта да кипи. Потенциалът е огромен! Сигурна съм! Новата ми песен – “Левовете в тюфлеци” със сигурност ще стане хит, на който ще се хвърлят не само салфетки, но и гюбеци и тюфлеци!

Финансистът и философ Джордж Сорос също споделя мнението на Сашка Васева: 

Като човек, направил милиарди от залози срещу слаби валути като британския паунд, искам да ви уверя, че напълно и безрезервно вярвам в бъдещето на тюфлека. Той има потенциал да промени радикално не само финансовата система, но баланса на силите в световен мащаб.

Известна футболна икона традиционно е много ясен и конкретен:

Вярвам в тюфлека! Само аз си знам защо вярвам, че вярвам.

Илън Мъск също туитна: Kind like TUFLEC! Трейдърите в Roobinhood се организират в Reddit в подкрепа на тюфлека.





🎃Бордът не се пипа‼️

Финансисти и икономисти от Тръста за Икономика, Крипто Валути и Анализи (Т.И.К.В.А.) увериха, че бордът няма да се пипа. Ето какво споделя академик Бойко Тиквочев, от елитния мозъчен тръст, по темата:

Българите могат да бъдат спокойни. Бордът няма да се пипа! Нито ще се опипва, нито ще се пощипва. Целостта и достойнството му ще бъдат запазени. Възможно е въвеждането на тюфлека да се отрази негативно само на хора, съхраняващи злато и евро в чекмеджета. Но все пак говорим за дребни суми, които не оказват влияние на такава могъща икономика като българската. Аз лично продавам златните си кюлчета и купувам тюфлеци.” 

Изказванията на специалистите от Т.И.К.В.А. доведоха до рязко обезценяване на златото и еврото с над 25% в рамките на часове. Най-бит е биткоин. При него понижението е с над 50%. Хаос цари на финансовите пазари. Трейдърите са в паника. По непотвърдени данни, хора са видени да скачат от високите етажи на сградите на ЕЦБ и Дойчебанк във Франкфурт. 

Финансовият свят се надява да има ново изказване от Т.И.К.В.А, което да намали паниката на пазарите, преди отварянето на борса в Ню Йорк. Американският президент Бай Дън е помолил българския си колега за подкрепа, която се надява да получи, за да ограничи щетите върху американската икономика. Българският президент е уверил, че ще го подкрепи с F-16. Руските шпиони са в шах!

Какви са политическите последствия за България?🌐

“Въвеждането на тюфлека напълно ще промени политическия пейзаж” смятат учените от Трънския Университет за Лява Управленска Политика (Т.У.Л.У.П.). “Този процес тепърва ще се развива, но вече има заявен интерес от Швейцария. Тя проучва възможността да смени постоянно поскъпващия швейцарски франк с тюфлек, за да стимулира икономиката си, която едва крета.”

Според специалистите от Т.У.Л.У.П, въвеждането на тюфлека ще постави България в центъра на световната геополитика, а вероятно и на Вселената. По неофициална информация, Китай също проявява интерес към използване на тюфлека. Най-важното обаче е, че ЕЦБ вече са помолили БНБ да бъдат приети в чакалнята за формиращата се Зона на тюфлеците. БНБ не бързат с решението си, тъй като все още проучват надеждността на ЕЦБ.





Т.У.Л.У.П. посочват, че фиксирането на обменния курс на тюфлека на 1.95583 е изключително силен ход. Това не само гарантира безпроблемен обмен на левовете в тюфлеци, но и икономическа стабилност на цялата Еврозона. Много е вероятно жителите на страните от Еврозоната да започнат масово да обменят евро в тюфлеци, като се възползват от изгодния фиксиран курс.

От мозъчния тръст Т.И.К.В.А. съобщиха, че немският министър на финансите вече ги е поканил в работна група, която да обсъди незабавното едностранно приемане на тюфлека в Германия, без да се чакат тромавите процедури на ЕЦБ и ЕС. “Германия е решена да премине към използване на ТЮФЛЕК още през този век” твърдо е заявил немският министър на финансите.

Какви ще са икономическите ефекти за българите?💹

Не се очаква поскъпване на стоките и услугите. Дори да има такова, то ще е напълно неочаквано. От Хотелска Ресторантьорска Аналитична Научна Асоциация (Х.Р.А.Н.А.) обявиха, че предвиждат редица облекчения за клиентите. Няма да им се налага да преизчисляват цените като използват фиксирания курс от 1.95583 лева за 1 тюфлек. Това се прави с цел да не се вгорчава живота им, когато получат сметката. Цените остават същите като в лева, само че в тюфлеци.

Според Х.Р.А.Н.А, това ще доведе до отлични резултати за бранша, които ще компенсират напълно месеците, в които не работеше, заради пандемията. Като жест към клиентите, в първия месец с всяка поръчка безплатно ще бъде сервирана и чаша студена вода, която ще им помогне да преглътнат по-лесно старите цени в нови тюфлеци.

От Конфедерацията на Управителите и Работодателите (К.У.Р.) обявиха, че интересите им пред работниците са защитени и по никакъв начин няма да бъдат засегнати. К.У.Р.  ще поемат преизчислението на заплатите изцяло за своя сметка. За простота, няма да използват фиксирания курс 1.95583, а ще го закръглят на 2. Така заплата от 1000 лева съвсем безпроблемно и неусетно за работника ще стане 500 тюфлека. К.У.Р. прави всичко, за да са доволни работниците. 

Икономическият ефект за България🇧🇬

Технологичната поддръжка на новата национална крипто валута ще се осигурява от държавната фирма „Информационно Одрусване” АД. Нейните специалисти притежават огромно ноу хау и донт ноу по много ключови въпроси. Сред тях са възможност за правилно броене, събиране и сложни изчисления с проценти, които дават желаните резултати.





ДУХЧО стои зад крипто валутата 👻

Изчислителните мощности ще бъдат разположени в Държавен Уникален Хибриден Частен Облак (Д.У.Х.Ч.О.). Там те са надеждно защитени. За осигуряването на сигурността на данните ще бъдат привлечени ИТ специалисти от НАП, а за непрекъснатостта на работата – от Търговския регистър. Транзакциите ще се изпълняват в близко до реалното време – в работни дни от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа. Без обедна почивка! Ще се гарантира изпълнението на транзакциите в рамките на два работни дни. Най-много три. По време на официални и църковни празници в България, транзакции няма да изпълняват, включително на всички именни дни и на Банго Васил. 

София в центъра на Вселената🦄

Предвижда се часовата зона на София да бъде обявена за Централно Вселенско Време (UCT – Universal Central Time). Властите в Скопие вече са подали официално оплакване пред Арменската църква срещу това намерение. Тази жалба пред Арменския поп се оценява от световните лидери като дребно заяждане с прогреса на човечеството. Възможно е Северна Македония да се окаже изолирана и да се наложи да използва версия на македонски език – ТУФЛЕК.

Подкрепа от Кралицата

Осъзнавайки важността и историческото значение на преминаването към Централно Вселенско Време (UCT – Universal Central Time), кралица Елизабет II е изразила готовност по започване на процедура по преместване на Гринуичкия меридиан в района на Горна баня.

Българското правителство е дало принципното си съгласие за това, но в момента тече процедура по оценка на въздействието (ОВОС) и кралицата трябва да изчака становището на специалистите. Очевидно, дори след Brexit, Великобритания продължава да се стреми да бъде част от прогреса.

Енергетиката ще процъфти⚡️

Копането на  тюфлеци ще бъде поето от “ Мини Марица Изток” АД, които имат огромен опит в копаенето на лигнитни и кафяви въглища. Достатъчно електричество за новата крипто валута ще произвежда ТЕЦ Марица Изток 2, а студен резерв ще осигурява ТЕЦ Варна.

В случай, че електричеството се окаже недостатъчно ще бъде възобновен проекта за АЕЦ Белене, което според Т.И.К.В.А. ще донесе допълнителни икономически ползи, тъй като предвидените комисионни са над 50% от стойността на целия проект. Изобщо очаква ни голям просперитет!

Подкрепа от финтех и банките💱

Финтех общността подкрепя новата крипто валута. Revolut и Vivid вече обявиха, че ще предлагат сметки в ТЮФЛЕК, тъй като искат да се възползват първи от огромния потенциал на крипто валутата, зад която стои цялата мощ на българската държава. Всеки ТЮФЛЕК е обезпечен с честната дума на българското правителство и гарантиран от ФГВБ.





Носителят на наградата „Мистър Икономика“, иновативният банкер Цветан Василев, е заявил, че ще лобира за приемането на ТЮФЛЕК като основна валута и в Сърбия. От там Русия е само на една крачка. За налагането на тюфлека в Дубай ще се разчита на хазартен бос в изгнание, пожелал анонимност.

По непотвърдена информация КТБ ще получи отново лиценз, като планира да използва голямото количество тюфлеци, които притежава, за да закупи ББР. По този начин ще се осигури небивал възход и просперитет, ако не на всички, то поне на правилните хора. Които, всъщност, са важните.

Знаменателна дата за България и останалия свят🔥

Днешната дата, 01.04.2021г., е знаменателна не само за България, но и за останалата част от света, тъй като полага основите на новата финансова система. Не ви се вярва? И на мен не ми се вярва що глупости написах, ама са факт.

Ами не вярвайте! Посмейте се.😆😆😆 Смехът е здраве!

Споделете тази новина с приятели, за да се ориентират навреме към ТЮФЛЕК. Смехът е заразен! Бъди приносител!🤣🤣🤣


Четете още:

🔴 София Маринкова се събра с бившия си заради "Ол инклузив"

🔴 Изненадващо приятелство на Миро разбуни духовете

🔴 Мъж простреля сина си!





Източник: vivainvest





Коментари

горе