И Юлиан Вергов скочи на Фънки след скандала в "Капките" / СНИМКИСкандалът с Димитър Ковачев-Фънки в понеделнишкото издание на "Като две капки вода" продължава да ескалира в социалните мрежи и досега, а коментарите против него стават все по-категорични.

Феновете на хитовото шоу за имитации в ефира на Нова телевизия не крият бурните си емоции и епитети по адрес на Фънки, когото тутакси искат да видят извън журиращата тройка. За изненада тези техни вопли, провокирани от явното неуважение и подигравателно отношение, което Ковачев демонстрира към Азис, чието изпълнение на хита "Сен Тропе" бе фамозно имитирано от Рафи, изненадващо подкрепи и Юлиан Вергов, който също е част от журито.

Вергов, който е много активен напоследък в социалните мрежи, редовно обновява постовете си, особено след старта на "Капките" и за разлика от много други наши популярни личности, се старае да отговори на всеки свой фен.

"Фънки с неговото държание става все по-противен. Според мен и всички правила, журито е да оценява приликите и играта на участниците, а не да демонстрира предпочитания, не да показва лични вкусове към определен тип музика. Съгласна съм да има шеги и закачки, но някои неща идват в повече. Некa се вземат под внимание от продуцента коментарите на всички относно държанието на Фънки", гласи един от коментарите под поста на актьора, който вероятно за изненада на мнозина подкрепи мнението, но все пак отбеляза: "Разбирам, но аз не съм продуцент."

"Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа. Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!", изригна и Азис още по време на лайфа в понеделник. Малко след това Юлиан Вергов, който похвали интерпретацията на Рафи, подчерта, че уважава старанието на всеки участник.Източник: Блиц

Следваща статия:
Кога да се ваксинираме след Koвид? Отговаря проф. Балтов

Коментари

Видео на деня

горе