Глория най-после показа малката Галина / СНИМКИ





Щастливата баба Глория не спира да показва радостта си от малката Галина. След като вчера се похвали с погачата на внучката си, тя публикува и снимка, на която момиченцето се вижда в целия си блясък. Това е първата снимка, която ни показва толкова добре дъщерята на Симона Загорова, пише Хотнюз. Милият кадър запечати уникален момент - Глория целува рожбата й.





"Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх! Да си здравичка ,щастлива , красива, песен да е живота ти и много да радваш всички нас", написа гордата баба под фотографията.





Припомняме ви, че фолк примата направи погача на малката си внучка, която навърши 40 дни от своето раждане. Гордата баба побърза да се похвали със снимки от женското парти, което се е провело в дома на русчуклийката в столичния квартал "Павлово". Семейството се е доверило на специална фирма, която да украси дома на изпълнителката в розово, златисто, бяло и много балони. Не липсваха и фигури на лебеди и цветя, а на голяма стойка за снимки бе изписано "Погачата на Галина" със златни букви.






Четете още:

🔴 Къци Вапцаров избухна с пълна сила! Каква е причината за гнева му?

🔴 Глухо и сляпо старо куче остава до изчезнало 3-годишно дете и му помага да се завърне у дома

🔴 Групово блудство с дете не е ли равносилно на убийство?





Източник: plovdiv24





Коментари

горе