Сърцето на Филип Киркоров плаче за смъртта на новородената му сестра:Филип Киркоров е една от най-големите съвременни звезди от български произход. Чаровникът с огромен глас обаче крие болезнена семейна тайна, която го измъчва и до днес.

Наскоро Киркоров призна, че е имал пререкания с баща си, когато разбрал, че крие от него бременността на втората си съпруга Людмила. Вокалистът все още се притеснява, че е научил твърде късно, че има сестра .

Филип Киркоров, който навърши 50 години на 30 април тази година, бе гост на предаването "Тайна за милиони" по руската телевизия НТВ. По време на интервюто кралят на поп сцената призна пред Лера Кудрявцева, че все още тъгува, че няма братя и сестри. Единствената сестра на Филип Киркоров, Ксения , починала, когато била само на седем дни . Лекарите казали, че белият дроб на новороденото не се е отворил. 

Момиченцето е дете на Бедрос Киркоров и втората му съпруга Людмила, с която той създаде семейство след смъртта на Виктория, майка на Филип Киркоров. Съпругата на Бедрос Киркоров забременяла в доста зряла възраст, когато била над четиридесет години. Съпрузите скрили този факт не само от обществеността, но и от най-близките хора, обяснявайки това със страха да не тревожат бъдещата майка и нейното дете. Филип Киркоров разбрал за бебето едва след неговото раждане. Певецът все още не може спокойно да говори за смъртта на сестра си.

„Разбрах за всичко, когато момичето вече беше родено и когато белият дроб не се отвори“, признава с горчивина Филип Киркоров. - Тогава много ругах и крещях на баща си. Положението не беше лесно. Люда забременя след четиридесет години, имаше голям риск. В края на краищата беше възможно да я доведем в Москва, а не да ражда в родилен дом в малък град “.

Трагедията се случила през 2002 г., докато Филип Киркоров още бе женен за Алла Пугачова. Артистът е сигурен, че той и Алла биха могли да намерят най-добрите лекари за съпругата на Бедрос и дъщеря им в Москва и всичко можеше да протече съвсем различно.

„Научих последен, че ми се е родила сестричка“, оплаква се Филип Киркоров. - Може би баща ми се страхуваше, че все още ревнувам, че се е оженил ... И аз, и Алла, бяхме много загрижени, че не можем да спасим Ксения. Сега тя щеше да е на петнадесет и можеше да дойде в това студио. "

Филип Киркоров призна, че никога не е бил в гроба на сестра си и не е дошъл на погребението. „Бил съм на погребение само три пъти през живота си - на майка ми, на брата на Алла и на Жана Фриске. И разбрах, че не мога да го понеса ... ”, - казва певецът. Звездата винаги ще помни новородената Ксения и когато е в църква, запалва свещ за спокойствието на душата ѝ.Източник: За Жената

Следваща статия:
Служителка на бензиностанция рискува живота си, за да спаси момиченце!

Коментари

Видео на деня

горе