Гала във война с комшии  





Телевизионната водеща Гала се оказа недолюбвана от съседското съсловие на луксозната кооперация, която от години обитава на столичния бул. „България“. Тв звездата се ожали, че отношенията ѝ с комшиите ѝ били повече от обтегнати и понякога напрежението ескалирало, досущ като на война.





„Тези над мен от 3 години денонощно правят ремонт. Не спряха да хлопат. Няма събота, няма неделя за тях – непрекъснато нещо правят. Направо не се издържа!“, възмущава се водещата на „На кафе“, която била потресена, че комшиите ѝ вдигали безобразен шум дори в забранените от закона часове за това – между 2 и 4 следобед. На забележките ѝ обаче те реагирали с безразличие и единственото, което Гала печелела, била още по-голяма всеобща ненавист и мнение, че се е помислила за велика, щом като е популярна личност.





Уви, комшийските драми на русокосата телевизионерка не се изчерпват дотук. От ефира на предаването си тя се оплака и от друга своя съседка, която обвини, че е невъзпитана, защото не я поздравявала и не се държала никак учтиво. „Тя ще се сети коя е, една такава, дребничка. Аз гледам да съм любезна, за да не ме помисли за някоя надменна жена. Казвам ѝ: „Добър ден!“, а тя през зъби ми просъсква едно „Здравей“. Не знам с какво я дразня. Има две деца. Аз съм възпитала дъщеря ми Мари винаги да поздравява хората, да е учтива, да казва „Благодаря“ и „Извинете“, но хората са различни“, коментира Гала.





Макар да не се спогаждала със съседите от входа, звездата на Нова тв не мислела да продава жилището си и да се мести другаде. Преди години тя инвестира стотици хиляди левове в поръчково винтидж обзавеждане, като всичко в апартамента ѝ – от дръжките на вратите, през корнизите, та до всеки рафт и шкаф, било изработено специално за нея по съвместните ѝ идеи с близката ѝ дружка – стилистката Кремена Халваджиян. Доскоро Гала, която живее в затворен комплекс с охрана и бариера, беше съседка и на Слави Трифонов. Той пък царуваше в мезонет за 4 милиона лева в съседния на водещата блок, но го продаде и се изнесе в имение в полите на Витоша.


Четете още:

🔴 Сърцето на Филип Киркоров плаче за смъртта на новородената му сестра:

🔴 Служителка на бензиностанция рискува живота си, за да спаси момиченце!

🔴 Вижте Румен Радев на премиерата на операта "Дон Жуан" в Залцбург / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: Ретро





Коментари

горе