Жена роди "погрешното" дете след инвитро! Имплантираха ѝ чужда яйцеклетка





Жена стана жертва на кошмарна грешка, след като роди "погрешното" дете. Меко казано – неприятната случка, е следствие на сгрешени яйцеклетки при инвитро процедура, като е имплантиран чужд материал.

33-годишната Олга Алехина от Челябинск, Русия отчаяно се опитва да разбере дали собственото ѝ бебе е родено от друга жена.






Тя подозира, че биологичните родители на нейния син Денис, може да отглеждат детето ѝ.

Олга разказва за ужасната размяна на ембриони в опит да намери жена, която е срещнала в клиника за инвитро оплождане, която според нея може да е получила по погрешка нейната оплодена яйцеклетка.

Олга е получила 29 500 британски лири компенсация от държавния Регионален родилен център в Челябинск, където е преминала процедурата.






Тя избра да се подложи на инвитро, поради затруднено забременяване с втория ѝ съпруг Иван Альохин.

„В деня, в който отидох за извличане на биоматериал, срещнах жена в същото отделение. Разменихме си няколко думи, но не помня името ѝ. Тя каза, че 10 яйцеклетки са взети от нея, същото като мен. Срещнахме се отново при осеменяването, споделяйки едно и също отделение, но оттогава не съм я виждала,“ споделя тя.

Олга ражда детето си Денис преждевременно през ноември 2018 г. Преди да напусне болницата, майката се изненадала, след като разбрала, че кръвната група на сина ѝ е - А.








„Кръвната ми група е В, съпругът ми има О. Нашият син не може да има такава кръвна група. Докторът ме увери, че е технически това е възможно. Потърсих в Google схемата, която показва, че нашите кръвни групи не могат да доведат до дете с А. Животът ми се обърна с главата надолу. Бях в много тежко състояние на шок и паника. Плачех по цял ден, но не можех да кажа на никого причината," казва тя.

Лекарите вимат нови кръвни изследвания и правят ДНК тест, като резултатите са готови три месеца след раждането.






"Получихме обаждане от болницата. Казаха ни, че никой от нас не е биологичен родител на нашия син," споделя Олга.

Малко след като узнават истината, болницата предложила на семейството да остави момчето в сиропиталище, но Олга категорично отказала. Решили да го отгледат като свое дете.

Болницата отказала да разкрие името на другата жена в отделението на Олга или на всяка друга майка, която може да е била погрешно имплантирана с яйцеклетката ѝ.






„Ако ги намерим - бихме искали да установим нормални контакти. Бихме могли да се преместим там, където живеят. Или те да се преместят близо до нас. Мисля, че няма шанс да сменим децата обратно. Никога не бих се отказала от Денис. Аз го кърмих. Той е нашето дългоочаквано дете. Биологичните му родители биха могли да го взимат за празници, ако им се иска. Просто искам да установя връзка с тях, допълва Олгa.


Четете още:

🔴 Всички минаваме оттук на път за морето! Почти никой обаче не отбива - защо / СНИМКИ

🔴 Син на ченге предизвика лют нощен екшън във Велинград

🔴 Нагла баба задигна чуждо портмоне от пазар. Виждали ли сте я / ВИДЕО





Източник: glasnews





Коментари

горе