Тонове боклук след "Игри на волята" / УЖАСЯВАЩИ СНИМКИТерените, използвани при снимките на телевизионното предаване "Игри на волята", приличат на бунище след заснемането на риалити формата. Снимачният процес на шоуто се извърши в защитени територии по Южното Черноморие. Бдителни граждани сигнализираха за тоновете боклуци, които остават след като екипът си тръгне от терен.

На ужасяващите снимки се виждат изхвърлени столове, декори, бутилки с минерална вода, топки, които са били част от игрите, но вече са непотребни.

"Това е след Игри на волята: България. Снимките са от 02.09 в 12.17ч" - пише млад мъж в мрежата и публикува ужасяващите кадри. 

Припомняме, че миналата година в близост до плаж „Айроди“ в защитена местност „Устие на река Велека“ бяха установени неизнесени еко тоалетна, душ и чували с отпадъци. На плаж „Листи“ бяха открити дървен навес за подслон и масичка, които също не бяха премахнати от продукцията след края на снимките. Тази година положението изглежда още по-зле, можете да видите и сами от шокиращите снимки...Източник: lupa

Следваща статия:
Утре идва първият сняг, през уикенда до 32°

Коментари

Видео на деня

горе