Вкусно отслабване само с две съставкиИскате да отслабнете? Колкото е трудно да ви изглежда това, повярвайте, че има дори вкусен начин, за да постигнете целта. Кой е той?

Кисело мляко и канела-тези две съставки вършат чудеса. Ако пък добавите към тези два продукта джинджифил, червен пипер и мед, можете да си направите напитка, с която диетата да бъде още по-ефективна - и то без да се налага да гладувате.

Ето как:


Необходими Продукти:

• Кисело мляко - 2 ч.ч.
• Канела - 1/2 ч.л.
• Джинджифил - 1/2 ч.л. на прах
• Червен пипер - 1/4 ч.л.
• Мед - 1 ч.л.

Начин на приготвяне на напитката за редуциране на теглото: Киселото мляко се разбива в блендер. Добавят се канелата, медът, джинджифилът и червеният пипер и сместа се разбива отново. 

Разпределя се в две чаши и се сервира веднага. Този коктейл ускорява обмяната на веществата и помага на тези, които искат да отслабнат. 

Пие се сутрин на гладно и вечер преди лягане в продължение на 1 седмица, прави се почивка 10 дни и отново може да се пие.

Освен това канелата регулира кръвната захар, укрепва имунитета, намалява болката и стимулира мозъчната дейност. Какво по-хубаво от това! Бон апети и успех!Източник: Монитор

Следваща статия:
Почернена Речица ридае. Загубиха завинаги Нури и дечицата му Джелил и Айфер

Коментари

Видео на деня

горе