Ето ги учениците на ВИП-овете / СНИМКИ15 септември е еднакво вълнуващ и за известни родители на ученици и за всеки българин, който някога е сядал на чина. Събрахме най-прочутите ученици на техния 15 септември за вас. За първи път прага на школото прекрачва по-малкия син на Ивайло Захариев, който от вчера гледаме отново в „Пътят на честта“. Той освен с нови тетрадки, се е уредил и с добро похапване от бисквитите на учителката, хвали го таткото, който се раздели с майката на децата си и стяга втора сватба сватба.

Специално от Камбоджа, където снима „Сървайвър“ се прибра и Ваня Джаферович. Няколко дни, след като децата му го посрещнаха на летището, той пък изпрати дъщеря си на училище. Тя ще бъде в трети клас.

Неда Спасова, която помним от „Откраднат живот“, няма още свое дете, но преживя 15 септември с племенницата си, която освен че е първокласничка, има и рожден ден и става на 7 години. Ромина Андонова, която е панелистка при Гала, не можа да присъства на празника заради работата си. Синът на жената на Башар Рахал Райна Караянева също тръгна за първи път на училище в центъра на София и участва в сутрешния блок на национална телевизия, където показа, че възпитанието му доста куца. Хлапето бе троснато и намусено към репортерката, така че думата взе майка му.

Синът на доктор Енчев Филип бе изпратен от майка си Теди Велинова, а синът на Деси Цонева вече е достатъчно голям сам да се грижи за себе си в училищния двор. Източник: hotnews

Следваща статия:
Светльо Иванов чества 10 години брак  

Коментари

Видео на деня

горе