Синът на Благо Джийзъса не го помни, нарича друг мъж "татко"





Бившата половинка на Благой Георгиев и негова единствена официална съпруга се е омъжила повторно, пише Show.bg. Есмер Омерова е казала "Да“ на годеника си Макс Давидов, с когото заживя малко след раздялата си с Джизъса.





Есмер вече се подписва като Давидова-Омерова в социалните мрежи, но така и не публикува снимки от официалното събитие. Според запознати венчавката се е състояла това лято, в тесен кръг и далеч по-скромно, в сравнение с пищната вакханалия, която спретнаха с Благо преди 6 години.





Най-развълнуван от голямото събитие бил синът на Джизъса от Есмер. Малкият Елай не помни биологичния си баща и откакто е проговорил, нарича Макс "тати“.

Не е ясно дали самият Георгиев е правил опити да се свърже с Есмер и да види сина си и поддържа ли някакви отношения с майка му.





Припомняме, че Благо има още три деца, освен Елай – две от връзката си с Христина Витанова и едно от настоящата си годеница Златка Райкова. Бившият футболист редовно се вижда с Йоана и Давид и заедно с природеното си братче Благо-младши и Златка ходят по почивки.


Четете още:

🔴 Участие на Азис в Турция предизвика голям скандал

🔴 Пребиха жестоко бившия мъж на Мими Иванова

🔴 Ето ги учениците на ВИП-овете / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе