Не е за вярване! Доктор Тасев от "Откраднат живот" и половинката му решиха да... СНИМКА



Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова най-накрая обявиха, че ще вдигат сватба, след като вече от три години са сгодени и вероятно близките им са в трепетно очакване да станат официално семейство.

Ето, че и този момент дойде след многото пъти, в които звездната двойка отлагаше голямото събитие в последните години. Новината Теа и Наум очаквано съобщиха във видео в каналите си в социалната мрежа Ютюб.





"Решихме, че най-накрая е време да сключим брак. Отлагахме го, доста дълго време го забравихме като вариант", каза актьорът Наум Шопов.





Той и Теа са заедно от девет години. Двамата разказаха как са мечтаели каква ще им бъде сватбената торта и коя ще е песента им, когато са станали гаджета. Но когато са се сгодили, са се отказали от брак, защото хората около тях са ги накарали да се почувстват "притиснати".

 Тази година Теа и Наум са били за първи път заедно на сватба и са решили още на следващия ден да започнат организация по тяхната собствена.





"Искаме малка кокетна сватба. Мислим да сключим и църковен брак, да си направим парти и да празнуваме любовта", казва Теа във видеото им, наречено "Ще се женим?!".

А Наум Шопов допълни "и е време най-накрая Тейчето да ми носи името".


Четете още:

🔴 Банки облагат и съобщения по Viber. Освен това са с нови такси. Вижте ги!

🔴 Стана ясно кой е отровил дините, убили баба и внучка / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Дублирани билети препълнили Античния театър в Пловдив, капацитетът - увеличен / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе