Загиналият днес пешеходец имал десетки обаждания на 112Загиналият 43-годишен мъж, пометен по-рано тази сутрин на пътя за Пловдив от преминаваща лека кола, бил психически нестабилен и често вършел недомислия. Това разказват за него в родното му село Мало Конаре. Предполага се, че е тръгнал пеша за Пазарджик. Можел да стигне без превоз и до София, включително нощем. Понякога се придвижвал с колело. Поведението му често е било рисково както за самия него, така и за другите. Този път - фатално опасно.

Според негови съселяни често се обаждал и на 112 за каквото се сети, имал над 100 подадени сигнала на националния телефон. Веднъж казал, че има бомба в кметството, по време на избори - че гори училището, друг път споделил, че пред къщата му има черна волга с хора, които не му мислят доброто (вероятно в пристъп на панически страх). Има и присъда за тези обаждания от Районния съд - глоба, тъй като не подлежи на други наказания.

Преди години го наели по програма за хора с увреждания към чистотата. Започнал обаче да се явява пиян на работа, а колежките му се страхували от него - бил едър и силен мъж. Имали му страх и близките му вкъщи. Така се наложило предсрочно прекратяване на договора му.

Това не е първата трагедия в семейството му, разказват със съчувствие малоконарци. Наскоро баща му починал.

Преди двайсетина дни майка му пък лежала в болница с тежка форма на коронавирусна инфекция. Местните казват, че им е жал за човека, както и за възрастния пазарджиклия зад волана на пикапа, когото неволно е вкарал в беля.Източник: Марица

Следваща статия:
По 15 паунда на час, но пак няма кой да работи във Великобритания

Коментари

Видео на деня

горе