Мария Бакалова застана до най-богатия мъж в света





До най-богатия човек в света успя да се докосне родната актриса Мария Бакалова. Първата българка, номинирана за "Оскар“, изгледа ревю на модния гигант Lous Vuitton.

На метри от нея бе президентът на бранда Бернар Арно, който наскоро оглави класацията за най-богат човек в света. Нетната стойност на активите на семейството достигат колосалната сума от 200 милиарда долара.





Арно бе в компанията на френските киновеличия Катрин Деньов и Изабел Юпер. Събитието се проведе във френската столица Париж. Звездата от "Борат 2“ бе специален гост по време на представянето на колекцията пролет-лято. Мария е много уважавана от Louis Vuitton. Бакалова редовно се появява в дрехи на световноизвестната марка. За събитието Мария се довери на един от най-добрите гримьори в света. Българката се остави в ръцете на Джеймс Молой, който обслужва не една и две знаменитости.





По време на ревюто Мария се оказа в епицентъра на скандал. Докато манекенките дефилират на модния подиум, на сцената от нищото се появи протестираща дама. Девойката носи табла с надпис "прекомерно потребление = изчезване“.





Екоактивистката предизвика смут сред гостите. Протестърката тръгна към моделите и само бързата намеса на охраната предотврати по-сериозни последствия. В същото време се разбра, че филм с участието на Бакалова ще закрие кинофестивала във Варшава. Лентата "Жените наистина плачат“ ще е черешката на тортата. Бакалова играе една от главните роли във филма на Мина Милева и Весела Казакова, пише "България Днес“.


Четете още:

🔴 Джеки Стоев разкри каква е причината за смъртта на Джони Пенков

🔴 Собственикът на изпуснатото ауди се оказа разбран човек, "паяци" и друг път увреждали автомобили / ВИДЕО

🔴 И това доживяхме! Лора Крумова вдига сватба!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе