Най-близкият приятел на Сашка Васева с последни новини за състоянието й





Най-близкият приятел на дупнишката мадона Сашка Васева - благоевградчанинът Васко Лазаров, е поздравил певицата вчера по повод рождения и ден. Лазаров й се обадил в Германия, където всеки момент Сашка очаква да влезе за операция на тумор в главата. Интервенцията е животоспасяваща.

Пред struma.com Лазаров алармира, че измамници се опитват да набират пари за лечението на Сашка Васева, но засега семейството се оправя финансово и няма нужда от подобни сметки и дарения.





"Чух се вчера с нея, не е добре, страхува се от операцията, но я убедих, че това в момента е най-важно за нея. Видях я, ходих им на гости в Ресилово преди Германия, не изглеждаше никак добре. Надяват се, че операцията ще я върне към живота. Тази слънчева жена, талантлива певица, която с години весели хората, трябва да се върне на сцената.





Казвам й Саше, дръж се толкова хора те чакат и те обичат, което е така.

Говорих със съпруга й, оправят се финансово засега, имат и много приятели, така че не набират средства за лечението. Той предупреди, че имало някакви опити за спекулация и ми каза да не вярват хората на публикувани банкови сметки.





Искрено страдам, мисля дори да отида до Германия, но засега тя е спокойна. Искрено й желая бързо да се оправи. Много ми е мъчно", каза още Лазаров.

Припомняме, че от дни легендарната певица е в Германия, където очаква сложна операция на тумор, който расте и засяга очния й нерв, затова и Сашка от години споделяше, че ослепява. Тук бяха сложили грешна диагноза - атрофия на зрителния нерв, а се оказа тумор, който създавал тези проблеми.


Четете още:

🔴 Мариана Попова пак избухна в гневен пост срещу...

🔴 Това ли е Албена Михова? Не сте я виждали така / СНИМКИ

🔴 4-енергийни места в България, които изпълняват желания и лекуват болни





Източник: plovdiv24





Коментари

горе