Изпитана рецепта за прочистване на кръвта и превенция на ракПолезна за здравето рецепта от Тибет обещава прочистване на кръвоносните съдове. Рецептата още помага и за пречистване на кръвта от вредни съставки от обмяната на веществата и за предпазване от инфаркт и мозъчен инсулт.

Необходимите продукти са кромид лук – 300 грама заедно с лимони – 1 килограм. Двата продукта се нарязват в тавичка или друг съд и се оставят да постоят в тенджера с 1,5 литра кипяща вода, в който те трябва да стоят 15 минути. По този начин те отдават всичките си полезни вещества във водата. Авторите на рецептата казват, че е най-полезно да се пие сутрин на гладно за период от 25 дни, прави се пауза след това за 10 дни и се повтаря отново по същия начин. За да има ефект от рецептата трябва да се спазват всички останали правила за здравословно хранене.

Изпитана рецепта за прочистване на кръвта

Изпитана рецепта за прочистване на кръвта

Учени са правили проучвания с методите на съвременната медицина и са установили, че продуктите в тази рецепта лук и лимон са полезни за превенция срещу не малко видове рак. Освен това те засилват и имунната система.

Към това може да се каже, че лимоните действат и като фактор срещу стреса, а лукът помага за подмладяване.Източник: lechitel

Следваща статия:
Борба за войнишки боб и духова музика за Гергьовден

Коментари

Видео на деня

горе