Циркът продължава! Луна: Иво Сиромахов е влюбен в менЛуна, която бе твърдо решена да загърби музикалната си кариера, кандидатирайки се за президент на България, направи скандално изказване по адрес на Иво Сиромахов. Фолк легендата пусна интрига и за телефонни обаждания до нея от Слави Трифонов.

Повод за острите й думи е новата книга на писателя и сценарист, озаглавена „Певицата взема властта“. Романът на Иво Сиромахов проследява възхода на една чалга певица до поста на министър-председател и всичко, което се случва в родината ни след това. Трагикомедия и твърде позната реалност в едно плашещо пророчество.

Луна е убедена, че книгата е написана за нея и не сдържа гневните си и иронични изблици по адрес на автора.

„Иво, Иво, Сиромах Ивов. Несподелената ти любов към мен е ужасна мъка! Още жив си вече в Ада! Да не вземеш да се гръмнеш, ей малък дечко? Вече започваш да тежиш на съвестта ми с канските си мъки, неистово търсейки начин да ти обърна поне капчица внимание. Слави ми звъни по телефона, ти пишеш книги за мен, ама вие се умопобъркахте по мен, бе! Боже, цели библии пишеш за мен, издигайки ме на недостижим за дребния ти ръст пиедестал!

Ама какво да те правя, бе дечко-палечко? Умните, красивите, шарматни дами, Иво са само за отличните във всяко отношение мъже. Ама Ивовците, Тошковците и Славчовците, изобщо мъже ли са?“ – пише Луна в социалната мрежа.Източник: lupa

Следваща статия:
Връхлита ни ураган с ветрове над 100 км/час

Коментари

Видео на деня

горе