Падна тайната за килограмите на Деси Слава / СНИМКА



Папарашка снимка на поп фолк певицата Деси Слава разкрива каква е фигурата й без фотошоп и допълнителна обработка. Истината е, че изпълнителка изглежда съвсем добре и фигурата й не се нуждае от корекции и забележки, каквито се сипят от всички посоки.





Русокоската е под почти постоянни атаки заради напълняването покрай втората си бременност. Дотолкова, че килограмите й се превърнаха в топ тема, стане ли въпрос за Деси Слава. 





Oткaктo рoди втoрoтo cи дeтe, певицата или е на диета, или се заиграва с програмите за компютърна обработка, за да изглежда слаба както преди. Снимките на "България Днес" обаче показват, че поп фолк звездата няма нужда да се вманиачава по външния си вид, защото тялото й изглежда съвсем нормално.



Деси Слава блесна с ефектен гащеризон, чието деколте едва удържаше пищния й бюст. Гласовитата изпълнителка го подръпваше от време на време, за да се загърне по-добре, като същевременно отговаряше на въпросите на водещия Рачков. Деси изпя хитовия си дует с Руслан Мъйнов „Мила моя, мили мой”, чийто режисьор оказа се е Магърдич Халваджиян – продуцент заедно с брат си на шоуто на Рачков, както и на „Като две капки вода”.







„Аз специално не съм учила народна музика и изобщо музика не съм учила. Просто съм закърмена с тази музика от моите баби и дядовци”, сподели Деси Слава, имайки предвид народната музика, с която започнала. В шоуто на Рачков бе пуснат и кадри с младата Деси и народната певица Вълкана Стоянова. Излъчиха и интервю с Вълкана Стоянова, в което тя сподели  впечатленията си от Деси. Фолкпевицата, която й е била ученичка, впечатлила известната народна певица с гласовите си възможности.





„Не трябваше да оставаш народната песен...”, споделя Вълкана Стоянова във видеото. Казва още, че се разплакала, когато чула една своя любима песен в изпълнение на Деси. „Тогава плаках, като я чух, защото аз вече няма да мога да пея”, каза народната певица през сълзи.„

Може би трябва да направя нещо, за да разберат и младите хора коя е Вълкана Стоянова. Тя е певица от друго време, няма такъв глас, уникална легенда”, сподели Деси после.


Четете още:

🔴 Тъжно! Напусна ни още една много талантлива и успешна българка!

🔴 Арести до Пловдив след сигнал за фалшиви зелени сертификати

🔴 Морунов: Преди 20-тина дни загубих майка си, почина след големи мъки





Източник: Марица





Коментари

горе