Мира Добрева обижда фенове като каруцарка / СНИМКИ



На пангара вече месец е Мира Добрева, която бе спусната на мястото на Драгомир Драганов в най-рейтинговото предаване на националната телевизия – „БНТ на 60“. Тв рокадата стана тихомълком, а някои зрители въстанаха срещу изритването на Драго Чая и не спират да търсят сметка на журналистката.





Във фейсбук профила ѝ ежедневно се разразяват скандали със селски привкус, а известната с лабилните си нерви тв водеща за пореден път доказва, че не търпи критика дори от своите фенове. Почитателката на Добрева Веска Ганчева пише под нейна снимка: „Мира, върни „БНТ на 60“ на Драгомир Драганов. С теб не е същото. Скука“, а Добрева веднага скача върху нея и изсипва тонове обиди. „Веска Ганчева, върнѝ го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. А с теб вероятно ще е по-интересно. Като гледам каква си хубава, сигурно си родена за телевизия. Даже и за директор си готова, нали? А от футбол разбираш ли? И него, викам, да оправиш. Че и там е голяма скука…“, пише тв звездата към възрастната дама.





С това обаче не се изчерпва нервният ѝ изблик. Друга фейсбук потребителка на име Милена Радославова също решава да изрази мнението си, без да пудри егото на журналистката със суперлативи, каквито тя явно единствено иска да чува за себе си. „Не се сърди, но наистина не си за това предаване „БНТ на 60“. Разбери го! Не изпращай нас, ние си имаме с какво да се занимаваме!“, пише тя. Добрева обаче не ѝ остава длъжна. „Ръководството на една медия решава кой водещ къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екран. Ако можехте, такива като вас щяха да са най-отпред. Защото аз може да не съм за това предаване, а вие непременно сте, нали? И ако имате с какво да се занимавате, защо се занимавате с мен? Я, марш оттук!“, агресира журналистката срещу коментаторката.





Засегнати от присвояването на поста на Драго Чая от Мира Добрева бяха и доста естрадни величия, сред които Силвия Кацарова, Йорданка Христова, дует „Ритон“, Тони Димитрова и други. Всички те са на мнение, че Драганов е бил в основата на успеха на носталгичния формат, който лично той измислил, наложил в ефира и реализирал над 300 епизода. Още по-унизителното било, че щял да продължи да бъде редактор на предаването, докато Мира обира лаврите на негов гръб.
Според други зрители пък Добрева е свеж въздух в култовата рубрика, която бе обсебена от Драго Чая, който взе да писва на публиката.


Четете още:

🔴 Падна тайната за килограмите на Деси Слава / СНИМКА

🔴 Тъжно! Напусна ни още една много талантлива и успешна българка!

🔴 Арести до Пловдив след сигнал за фалшиви зелени сертификати





Източник: Ретро





Коментари

горе