Чай от бял трън прочиства черния дроб за 2 седмици  





Омазненият черен дроб, или чернодробната стеатоза, е заболяване, което може значително да намали качеството на живот на пациента. Стеатозата се развива в резултат на натрупването на мастни киселини и триглицериди в клетките на този орган.





Това се отразява негативно на черния дроб, нарушавайки неговите отделителни и метаболитни функции. Въпреки че стеатозата на черния дроб може да се контролира с правилно лечение, много пациенти не знаят, че имат това заболяване. Това се дължи на факта, че често развитието му е почти безсимптомно.





В резултат на това в човешкото тяло се случват възпалителни процеси и се нарушава храносмилането. Добрата новина е, че има и естествени средства, които могат да ви помогнат да се справите с този проблем. Белият трън е една от най-популярните билки, използвани за здравето на черния дроб. Съдържа веществото силимарин, което предпазва чернодробните клетки, като предотвратява натрупването на мастни частици в тях. Трябват ви 250 мл вода и 1 ч. л. бял трън.





Оставете водата да заври и добавете билката. Покрийте съда с капак и оставете да ври 10 минути. Не забравяйте да го прецедите преди консумация. Препоръчва се да се приема по една чаша дневно в продължение на 2-3 последователни седмици.


Четете още:

🔴 Глътка от ТОЗИ алкохол кара баницата да стане два пъти по-дебела! Ама кой да се сети:

🔴 Трупаме по 15 кг отрови в дебелото черво  

🔴 4 храни, с които можем да прочистим БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ





Източник: Ретро





Коментари

горе