Цвети от "Фермата" се върна при старото си гадже





Изкусителката в стопанството на последния сезон на "Фермата“ - Цветелина Лозанова, се върна в обятията на мъжа, с когото имала връзка преди предаването. Това разкри самата тя, като си пусна снимка с гаджето от Дубай.





"На първо място любовта е приятелство. Благодаря, че не ме остави в нито един момент дори и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато летя застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме заедно, падахме много, нямахме нищо и все пак имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, защото всеки ден е магия!“, пише Цвети по повод възобновената любов.





Романтичните обяснения породиха въпроси у феновете на Лозанова, свързани с друг участник от "Фермата“ - Виктор, с когото често бяха засичани да се целуват. След като излязоха от формата двамата обясниха, че все още се опознават и отношенията им са в развитие, но така и не потвърдиха, че са заедно.





След обвинение от страна на неин последовател, че е зарязала патриота Виктор, тъй като той не ходил в Дубай, Лозанова отговори, че не се интересува къде ходи бившият й съфермер.


Четете още:

🔴 Вижте как биха изглеждали Слави Трифонов и Криско като жени / СНИМКИ

🔴 Щерката на Азис му разби сърцето, не харесва поп фолк / СНИМКА

🔴 Иво Аръков проговори за отношенията си с Галена





Източник: plovdiv24





Коментари

горе