Проф. Чорбанов плаче за убитата от мъжа си Евгения, племенница му еПреди днешните си гласовити изяви срещу Зеления сертификат, депутатът от ИТН проф. Андрей Чорбанов беше замлъкнал трайно и пестеше на електората умозренията си. Причината обаче не е в някакво духовно израстване, а в лична трагедия, разтресла учения от БАН до дъното на душата му, научи Lupa.bg.

Оказва се, че депутатът е чичо на 33-годишната Евгения, удушена зверски от съпруга си в края на миналата година. Красавицата е щерка на първи братовчед на професора, който се казва също като него - Андрей Чорбанов.

Остава надеждата, че след като този път поредната жертва на домашно насилие има роднина по върховете на родната политика, случаят няма да бъде заметен под килима, както у нас твърде често се получава. Самият Чорбанов е притеснен от подобен изход: "Като нищо този изверг ще излежи десетина години и ще изпълзи на свобода", съмнявал се депутатът на Слави.

Чорбанов благодари на семейството и на съпартийците си за моралната подкрепа, която му оказват в тези тежки дни. "2021-а беше ужасяваща година, много натоварваща, разболях се заради преумора, случи се и тази трагедия с Ети. Само битката за справедливост ми дава сили да продължа", казва Чорбанов.

Евгения Владимирова беше обявена за издирване на 14 октомври. Пред МВР съпругът й Орлин Владимиров обяснява, че е отишла на фитнес и никога повече не се е прибрала у дома.

Изродът прави неуспешен опит да заблуди разследването и то да тръгне в друга посока. След като Орлин и родителите му са задържани, часове отнема на разследващите и психолозите, докато стигнат до самопризнанията им. Ети е удушена с фолио от съпруга си, който после се отървата от тялото с помощта на своя баща. Причината - ревност.Източник: lupa

Следваща статия:
Сано живее с 9000 лв. на месец / СНИМКА

Коментари

Видео на деня

горе