Какво се случва с Шеф Токев / СНИМКИШеф готвачът от „Мастършеф“ Андре Токев, който бе хванат да шофира пиян с 1,79 промила алкохол в кръвта, буквално се покри от всички. Кулинарят не е активен в социалните мрежи, като последната му публикация е с извинението, което написа след скандалното си шофиране кьоркютук пиян, видя Lupa.bg.

Той бе заловен да кара пиян на 31 октомври в София. Стана ясно, че Токев е имал 12 неплатени актове и фишове за нарушения на пътя. Той вече веднъж е осъждан за шофиране в нетрезво състояние и е бил в изпитателния срок на условна присъда от 3 месеца, защото 2 години по-рано във Варна се качил на същия джип с 1,6 промила алкохол. Тогава Токев 4 месеца е бил и без книжка.

Източници на Lupa.bg издадоха, че шеф готвачът е изпил цели 3 големи уискита и след това се е метнал на возилото си. В интернет има видео как Андре управлява автомобила си с 3 спукани гуми и една изцяло липсваща. В клипчето се виждат кадри как на моменти има искри от шофирането по джанти по асфалта, но пияният готвач не ги вижда. От ефир са свалени всички реклами, в които шеф Андре Токев ни съветваше от телевизионния екран как да перем на по-ниски градуси.

Андре не се притеснява да шофира без гуми и джанти

Заради изпитателния срок на предишната си присъда, ако Токев бъде признат за виновен, ще влезе в затвора. Рискува да прекара зад решетките между 1 и 5 години, както и да плати глоба от 500 до 1500 лв. В момента той е под домашен арест, но има шанс да се размине със затвора, точно като актьора Явор Бахаров. Той беше спипан да шофира в Банско след употреба на алкохол и наркотици. Въпреки че в досието му фигурира условна присъда за каране пиян и други нарушения, той се отърва с 1 г. условно. Нищо чудно и Андре да се измъкне само с условна присъда.

„Най-добре да вземе да си наеме личен шофьор. Така хем ще пие, хем ще се вози в собствената си кола, хем ще е спокоен, че няма да става за резил и да го вкарат в затвора”, коментират от обкръжението на кулинаря.

Припомняме, че преди две години се появяват информации, че Токев е катастрофирал със същия бял пикап край Варна. Инцидентът се разминал само с материални щети, нямало други участници, но се предполага, че и до него се е стигнало след употреба на алкохол. Информациите се потвърждават от споразумение, сключено между кулинаря от "Мастър шеф" и Районната прокуратура във Варна.

С него Андре Токев се признава за виновен и получава 3 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. С условната присъда магистратите отнемат книжката на Токев за 4 месеца, но не му налагат глоба. По силата на сделката от 30 август 2019 г. готвачът няма да влиза в панделата, освен ако не пристъпи закона в следващите три години. Само 10 месеца преди да изтече този срок, дойдоха новите проблеми за Андре Токев. Най-големият проблем за него е, че е нарушил закона в изпитателния срок на условната присъда за същото престъпление.

Джипът на кулинаряИзточник: lupa

Следваща статия:
Проф. Чорбанов плаче за убитата от мъжа си Евгения, племенница му е

Коментари

Видео на деня

горе