Вдовицата на Владо Живков промени живота си! Вижте с какво се занимава в момента / СНИМКИ





През февруари ще се навърши половин година от смъртта на Владимир Живков, а вдовицата му Валя е продължила живота си.





В момента снахата на Тато се издържа с уроци по йога във Велико Търново, въпреки, че живее в столицата. Сеансите й продължават по час и половина, а цената на едно посещение е 15 лева. Валя обаче има и редовни клиенти, които предпочитат да си плащат по-дълги абонаменти. За един месец картата при нея струва 118 лева, а за година - 1235 лева.





Самата Валентина Танчева се занимава с йога от 35 години. Завършила е курс по терапевтична йога в Харидвар, Индия. Специализирала е йога механизми против болки в гърба. Като ученичка на Сандип Кумар работи съвместно за разпространяването на йога като път към здравето. Валя е завършила и икономика в УНСС, както и журналистика в СУ.





Тя често пътува до Индия, където е гост на популярни йога учители, някои от които, включително Кумар, са идвали в София вече няколко пъти. Учителят е очарован от страната ни, както и от хората, които идват на духовните му занятия. Самата Валя не яде месо, избягва глутен и млечни продукти и сама приготвя храната си. Рядко ходи на ресторанти, макар че е изключително поддържана и никой не й дава годините, пише "Ретро".


Четете още:

🔴 Важна новина за вдигането на пенсиите и добавката

🔴 Шест души са в болница след инцидента с рейс край Русе / СНИМКА

🔴 Подсказва ли Билалов на красивите жени в "Стани богат" / ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе