Лекар показа рентгенови снимки на гръден кош на вaксиниpaн и невaксиниpaн / СНИМКИ



Лекар разкри шокиращи рентгенови снимки, които показват основната разлика, която ковид ваксините правят в защитата на тялото на човек.

Радиолог от Мериленд публикува две рентгенови снимки на гръдния кош, за да покаже какво вижда при неваксинирани и ваксинирани Covid-позитивни пациенти.





„Има огромна разлика в изображенията, които виждаме при напълно ваксинирани пациенти, с положителен тест за Covid-19 и тези, които не са ваксинирани“, каза д-р Омер Аван, заместник-председател по образованието в Отдела по диагностика Радиология в Медицинския факултет на Университета на Мериленд.





Д-р Аван показа снимките от компютърна томография на ваксиниран пациент с Covid и изображения, показващи неваксинирано увреждане на белите дробове.





„Можете да видите при ваксинираното лице, че голяма част от белите дробове е черна и това е добре, защото черното показва въздух.

"Тежестта на заболяването или тежестта на инфекцията е много по-изразена при неваксиниран индивид в сравнение с ваксиниран индивид", каза още той.





Лекарят каза, че симптомите на ваксиниран човек са по-леки, отколкото при неваксиниран.





„Често тези, които не са ваксинирани имат задух. Може да се нуждаят от кислородна терапия. Има по-голяма вероятност да отидат в интензивното отделение“, допълни още медикът.


Четете още:

🔴 Криско на война със столична болница / СНИМКА

🔴 Емилия крие клип за 300 бона с Теофиков, очакват да чупи рекорди

🔴 Тъжно! Напусна ни завинаги един изключителен българин!





Източник: glasnews





Коментари

горе