Марги Паскалева: През 2023 г. ще бъде страшно, случващото се сега е само прелюдия



През 2014 г. астроложката Марги паскалева, която изготвя ежедневните хороскопи за Lupa.bg прави астрологичен анализ за идните години, от който излизат много страховити неща. Още тогава тя казва, че втората половина на 2021 г. има опасност от военен конфликт или тежък катаклизъм. Към днешна дата се оказва, че нейните прогнози се сбъдват.

Ето какво казва тя в тогавашната си прогноза:





Всеки човек помни пораженията на Втората световна война, започнала след многобройни регионални войни и обхванала цяла Европа. Слънчевото затъмнение на 19.04.1939 г. е предхождащо началото на войната. Новолунието на 19.05.1939 г. дава старт на войната.

На 10.06.2021 г. има слънчево затъмнение, като има същата опозиция между Марс и Плутон, както в картата на 39-та година. През 2021 година обаче става дума за опозиция между Марс и Плутон в хороскоп на затъмнение, а не на обикновено Новолуние. Марс и Плутон са планети, наречени "малефици" - планети със зловредно влияние, като Плутон има отношение към големи групи хора.





Другите две планети, които също са "малефици" и образуват неблагоприятни аспекти, са Сатурн във Водолей и Уран в Телец през 2021-ва.

Толкова време търпим тежкото влияние на квадраурата Уран в Овен с Плутон в Козирог. Тогава Сатурн във Водолей образува предизвикателен аспект с Уран в Телец. Ако не беше и опозицията между Марс и Плутон, нещата щяха да стоят по друг начин. 





Една от държавите, които ще бъдат засегнати от влиянието на затъмнението през 2021 година, е САЩ.  В хороскопа на САЩ на първо място има съвпад на слънчевото затъмнение с Марс в 7 дом в Близнаци - домът на взаимоотношенията с партньори и врагове. Опозицията между транзитния Нептун в Риби и Нептун в Дева от хороскопа на САЩ образуват таоквадратура със затъмнението и Марс в Близнаци в 7 дом. И накрая тежката опозиция на Марс в Рак от хороскопа на затъмнението към транзитния Плутон и към Плутон от хороскопа на САЩ - има т.нар. плутонов възврат.





Марс е планета на войните и инцидентите, а Плутон в опозиция с Марс създава опасност за живота на големи групи хора, както и за много тежка финансова криза в Америка. От историята знаем как се е отразила в световен аспект квадратурата между Слънчевото затъмнение и Сатурн в Овен към Плутон в Рак, както последвалото Новолуние на 19.05.1939 година и опозицията между Марс и Плутон. 

Същото слънчево затъмнение на 10.06.2021г. е в съвпад със Слънцето от хороскопа на Русия. Опозицията Марс / Плутон от затъмнението акцентира съвсем точно Сатурн в Козирог от хороскопа, а Уран в Телец е в опозиция на Плутон от хороскопа.





Всеки сам може да направи своите изводи, но аз съм убедена, че светът ще бъде изправен на прага на тежък световен конфликт, който ще ескалира през втората половина на 2021 г.

Вярно е, че освен глобална война, може да се очаква и тежък природен катаклизъм, но от така анализираните хороскопи опасността от глобална финансова криза и военен конфликт е голяма. Това, което прави най-силно впечатление и събуди в мен недоумение е, че затъмнението не е в марсов или друг кардинален знак, а в Близнаци. То образува неблагоприятен аспект квадратура с Нептун, което ме кара да си мисля, че в 21 век не можем да очакваме глобална война в този вид, в който я познаваме. Опасността се крие в използването на оръжие за масово поразяване, което да засегне белите дробове и дишането (химическо, радиологично оръжие чрез разпръскване на радиоактивен материал, смъртоносен вирус) или в мощното изригване на вулкан. В медицинската астрология знакът Близнаци и Меркурий управляват белите дробове и дишането, а Нептун се свързва с инфекциите, задушаването и водата.





Опасността от епидемия на инфекциозно заболяване с масово разпространение, също е много голяма. Тази квадратура създава опасност и от конфликт, който да бъде на етническа или енергийна основа. Светът се тресе вече доста години от световната политическа и икономическа криза. А борбата за световно влияние и власт е голяма. 

През следващите няколко години планетните аспекти и разположения, заедно със слънчевите затъмнения, рисуват една неблагоприятна за света картина. Великите сили трябва да бъдат много разумни и сдържани в действията си, ако случайно ги е грижа за планетата и хората на Земята. Не бива да забравят, че и те са част от нея.

Опасността Третата световна война е голяма, а през 2021 и 2023 година дано Бог е българин! 





В продължение на този астрологичен анализ, искам да публикувам и хороскопът на предстоящото слънчево затъмнение на 20.04.2023 година, за да се разбере ясно написаното в последното изречение на горния анализ. На тази дата в хороскопа на слънчевото затъмнение отново се вижда ясно, че затъмнението е на 29 градуса и 50 минути в марсовия знак Овен (както и през 1939 год.) и е в неблагоприятен аспект квадратура с планетата на трансформацията и смъртта Плутон на 0 градуса и 20 минути във Водолей.





Марс е планета на войната / инцидентите и когато в хороскоп на слънчево или лунно затъмнение, както в хороскоп на всяка друга лунна фаза е в опозиция / квадратура с Плутон, това е знак за тежът природен катаклизъм или война - независимо какъв тип война."

Ако всичко това преди 8 години е изглеждало далечно или нереално в очите на много хора като прогноза и развитие в политиката на световната сцена, то след лавинообразната пандемия на корона вируса по целия свят, то сега ясно се вижда вече накъде върви света, казва към момента Марги Паскалева.





Така бавно, но славно, успоредно с тежката икономическа криза, вървим към опасността от истинска глобална война през 2023 година, чието начало да сложи първо затъмнението на 20.04.2023, а след това спусъкът да дръпне Новолунието на 19.05.2023 год. Аз съм вярващ човек, но с годините астрологията ми е доказала, че нищо не може да промени хода на световната история. "Това, което е горе, това е и долу!" И никак не съм щастлива от факта, че живея в "интересни" времена, добавя астроложката.


Четете още:

🔴 Уникален турски метод за отлична реколта от домати

🔴 България затвори небето си за всички руски самолети

🔴 Мани от "Игри на волята" шокира с новата си визия / СНИМКИ





Източник: lupa





Коментари

горе