Лечителката на Ламбо: 3 клечки кибрит и морска сол пазят от болести и магии!    





Енерготерапевтката Севинч Балакчъ е родена на 25 януари 1954 г. в с. Нова махала, община Батак. Завършила е селскостопанския техникум в Пазарджик. Работила е като учителка. Преди повече от 15 години започва да получава видения за различни събития у нас и по света, които след това се случват. Лекува с ръце и билки.Тя е помогнала да стотици българи, сред които и известни личности и политици. Приживе самият Стефан Данаилов бе споделил в свое интервю, че е изключително благодарен на Севинч, която го вдигнала на крака със своите билки.





При нея най-често идвали болни с молба за помощ. „Не отведнъж се образуват болестите. Затова трябва да сме позитивни. Иначе в процеса на лечението лошата енергия не се губи. Тя се събира наоколо и ако човек не може да я пречисти и пренасочи, започва да руши. Когато лекувам, не на всеки ми се дава да помогна. Ракът например се дължи на слаба имунна система и силна душевна болка.





Тогава тия клетки, които са изродени, намират слабите места и атакуват. Може да си здрав, но ако са налице двете условия за развитие на рака, само след два месеца здрав човек може да легне болен. Освен това винаги карам страдащия да потърси причината за заболяването си, защото винаги я има. Знам, че не е лесно да се пребориш със себе си. Но трябва да я има и благодарността – към себе си, към другите, към всичко. Ето, ние рушим земята и кой я възстановява – никой. Тя сама се възстановява. И ние сме така, можем сами да се възстановим от всичко, стига да искаме“, обяснява Севинч.





Тя дава и ценни съвети как да се пазим от лоши енергии и болести. „Сред природата да бъдат, да прегръщат дърветата. Балансът на хората се уравновесява, като докоснат с чело, ръце, колене земята и се помолят. Опитайте, ще се почувствате прекрасно. Изкопайте една дупчица в земята и заровете там краката си с върха на пръстите. Няма значение дали ще плачете, пеете или викате. Поискайте смирение на душата. След това задължително трябва да благодарите на земята и на Господ. После заровете тая дупка и тръгнете напред. Драснете три клечки кибрит и се помолете на силата на огъня. Ще се почувствате като нов човек. Използвайте и най-обикновената морска сол за пречистване на организма. Най-лесното е да се обливате с нея и мислено да изхвърляте всичко лошо в тази вода. След това през мигли опитайте да погледнете към слънцето, като дишате дълбоко.





После мислено притеглете тази енергия вътре в себе си. Ако не намирате изход от нещата пък, се поставете мислено вътре в някакъв триъгълник. После погледнете мъничкото цвете край вас и опитайте да създадете контакт с него, нежността да усетите. Тогава ще разберете, че проблемът ви е нищожен“, съветва лечителката. Севинч познава билките отлично и знае кои са ценните им качества. Тя препоръчва на всички да пият жълт кантарион, корени от дилянка, мента, маточина, мащерка, без захар и вместо кафе. Това са растения, които не само се грижат за здравето, но имат и магични свойства да ни пазят от чуждо вмешателство, лоши енергии, уроки и магии.


Четете още:

🔴 Историческа промяна в Кодекса на труда

🔴 Знаете ли какво означават последните 4 цифри от вашето ЕГН?

🔴 Хранителни помощи се озоваха в кош за боклук! Кой ги изхвърли / СНИМКИ





Източник: Ретро





Коментари

горе