Мария Игнатова показа порасналия си син! Няма да повярвате на кого прилича / СНИМКИМария Игнатова често споделя неща от личния си живот, но по отношение на сина си е безкомпромисна. От години не е качвала негова снимка в социалните мрежи, но сега наруши този свой закон и смая всички с порасналия си тийнейджър. 

Бившата на Димитър Рачков срази с признание за вече порасналия си син Виктор, а всички онемяха на кого всъщност прилича той. Не, не е на майка си. 

Виктор се оказа истинско копие на баща си - бизнесменът Петко Димитров. "Наследил е неговата очарователна усмивка. Очертава се да бъде следващият плейбой, дано само не сменя жените толкова често като баща си", пишат в мрежата. 

Мария Игнатова пък написа под кадъра: „И един ден без предупреждение, без да искат разрешение, вече са пораснали".

Нейната приятелка Алекс Раева се включи с думите: "Ох, леко ми е нереално. Детето, което ми скачаше на бой, когато му кажа, че пея по-добре от майка му".  Затова и Игнатова влезе в диалог с дружката си: "Ма ти дори не го каза! Просто си запя в колата и той те сряза".

Мария и Петко са в прекрасни отношения и двамата правят всичко възможно синът им да е щастлив. Основно живее при водещата, но Виктор често гостува при баща си и неговото ново семейство в лицето на танцьорката Яна и двамата им синове.

Петко Димитров и Мария Игнатова Източник: Блиц

Следваща статия:
Спря бягството от големите градове, сега напливът е към Южното Черноморие

Коментари

Видео на деня

горе