Плевнелиев купи апартамент на тъща си



Росен Плевнелиев е зет мечта за всяка тъща. Бившият президент се грижи за майката на Деси Банова като за своя родителка. Плевнелиев е купил апартамент на тъща си Лили Шопска, научи ексклузивно Lupa.bg. Любимият на Деси Банова с лека ръка е дал 300 бона за жилище, което е близо до дома им с бившата синоптичка, за да може баба Лили да е в помощ на семейството и да се грижи за сина им Йоан.





Шопска, която доскоро работеше като главен експерт в РИОСВ София, но вече е пенсионерка, сама се похвалила пред дружките си, че вече е новодомка. Шопска е неотлъчно до семейство Плевнелиеви, като се нанесе в къщата им малко преди раждането на сина им Йоан и помагаше с домакинската работа и грижите за бебето след като се появи на бял свят.

Както е известно, експрезидентът обитава две съседни къщи в „София парк“, собственост на синовете от предишния му брак – Асен и Павел. Преди няколко месеца Плевнелиев купил и апартамент, чиито ключове връчил на тъща си, а тя била на седмото небе от щастие и не можела да се нахвали от мъжа на дъщеря си. Лиляна не крие, че значително е повишила стандарта си на живот, откакто е тъща на Росен. Самият той обичал често да изненадва любимата си баба Лили със скъпи дрехи, бижута и аксесоари. 





Баба Лили си почива цяло лято в Гърция





Експрезидентът не пестял средства за любимите си жени – Деси, майката и дъщерята на Банова от първия й брак. Съученици на Йоанна издават, че ходи на училище облечена от глава до пети с маркови дрешки и аксесоари.

Според мълвата всеки месец Росен Плевнелиев превеждал по 3000 лева по сметката на майката на жена си. В замяна баба Лили денонощно била на разположение на семейството, грижела се за Йоан след като се върне от детска градина, както и се занимавала с домашните и отглеждането на кака му Йоана.





Тъщата пътувала заедно с дъщеря си, зет си и двете внучета по време на воаяжите им в чужбина и изкарвала цяло лято в къщата им в Гърция, където Плевнелиеви отмарят през горещите дни. Припомняме, че именно там пламна любовта между двойката. Деси неведнъж е признавала, че се е влюбила в бившия президент щом го е видяла по бански и с джапанки.

Всъщност майката на екс синоптичката е избрала зет си. Тя първа забелязва, че Плевнелиев я харесва и насочва наследницата си, че бившият държавен глава е добра партия.





Разчита го по поведението му, когато дъщеря й пак се засича с него на церемонията по раздаването на арт наградите на фондация "Стоян Камбарев". И любовната история се завърта. Дълго време се срещат, пият кафе, говорят по телефона. Деси хлътва все повече и твърди, че не познава друг мъж в България, за когото семейството да е над всичко. Днес всичко са много щастливи от обгрижването на Росен към дамите и сина им Йоан.


Четете още:

🔴 Големите любови на Стоянка - как се омъжва с молби, закани и револвер в гърба / СНИМКИ

🔴 Автобусна катастрофа с националите ни в Грузия! Неделев е ранен / СНИМКИ

🔴 5 сутрешни трика за ускоряване на метаболизма





Източник: lupa





Коментари

горе