В "Ергенът" беше девица, а сега е повече от предизвикателна / СНИМКИ

"Ергенът" свърши, но популярността на девойките, участвали в него, май тепърва ще ескалира - поне дотолкова, доколкото самите те правят всичко възможно, за да приковават вниманието от социалните мрежи към себе си.

Направи го дори и Елвира, която стана известна с това, че е влязла девствена в риалити формата. Както е видно, ситуацията при нея вече съвсем не изглежда толкова непорочна. Нещо повече - тя е повече от гореща по бански от Малдивите!

Преди няколко дни тя качи снимка от летището и написа, че още една мечта е на път да стане реалност. Е, вече е ясно каква е била мечтата - съблазнителна на екзотично място с новото си гадже. Позите на Елвира са доста предизвикателни.

По подобие на редица свои конкурентки от формата, след като се прибра в България, Елвира се захвана с тежката задача да става инфлуенсър - нещо, което Виктор Стоянов прие с усмивка и показа доста стихотворения, написани специално от нея за него. Това обаче, даде стимул на Елвира, която преди няколко месеца издаде своя стихосбирка.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Фенове заплашиха Мис България 2020: Да не те видим и теб в някой клип в интернет / СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе