Жестока война Нова - bTV, крадат си звездите / СНИМКИЖестока война на фронта за кадърни репортери водят "Нова телевизия" и bTV, научи "Марица". Двете най-гледани медии си нанесоха по един жесток удар.

Финансовият репортер на bTV Нели Тодорова (горе) бяга при големия конкурент. Дамата минава за изключителен профи и колегите коментират, че новините на телевизията ще загубят доста.

От своя страна bTV e успяла да открадне репортера Владислава Тричкова от "Нова". Дамата покрива широк спектър теми.

Както вече съобщихме, от bTV си тръгват и две красиви дами от спорта. Флорина Иванова отива при другата си любов. Тя става пресаташе на ЦСКА-София. Елена Яръмова пък иска да обърне внимание на децата си, което едва смогна да види покрай безкрайните дежурства.

"В спортния отдел на медията идва Илия Илиев от БНТ. Бившият атлет е останал потресен от заплатата на нова колежка, надхвърляща неговата. И е приел поканата на bTV.

Две красиви журналистки напускат Би Ти Ви

Две от красивите журналистки на Би Ти Ви напускат медията до дни. Флорина Иванова и Елена Яръмова от спортния отдел сменят работното си място.Флори е получила предложение от ЦСКА, за да започне работа в пресслужбата на клуба. Засега поне Елена и от обкръжението ѝ не разкриват къде ще продължи нейната кариера.

В Би Ти Ви вече търсят усилено заместнички на двете дами. Говори се, че най-късно от 1 септември в спортния отдел ще грейнат нови две хубавици, които да заемат достойно местата на Флорина и Елена.Източник: Марица

Следваща статия:
Нито гадже, нито моми от "Ергенът": Виктор Стоянов се обясни в любов на единствената / СНИМКА

Коментари

Видео на деня

горе