Жестока война Нова - bTV, крадат си звездите / СНИМКИ



Жестока война на фронта за кадърни репортери водят "Нова телевизия" и bTV, научи "Марица". Двете най-гледани медии си нанесоха по един жесток удар.





Финансовият репортер на bTV Нели Тодорова (горе) бяга при големия конкурент. Дамата минава за изключителен профи и колегите коментират, че новините на телевизията ще загубят доста.





От своя страна bTV e успяла да открадне репортера Владислава Тричкова от "Нова". Дамата покрива широк спектър теми.





Както вече съобщихме, от bTV си тръгват и две красиви дами от спорта. Флорина Иванова отива при другата си любов. Тя става пресаташе на ЦСКА-София. Елена Яръмова пък иска да обърне внимание на децата си, което едва смогна да види покрай безкрайните дежурства.





"В спортния отдел на медията идва Илия Илиев от БНТ. Бившият атлет е останал потресен от заплатата на нова колежка, надхвърляща неговата. И е приел поканата на bTV.

Две красиви журналистки напускат Би Ти Ви

Две от красивите журналистки на Би Ти Ви напускат медията до дни. Флорина Иванова и Елена Яръмова от спортния отдел сменят работното си място.







Флори е получила предложение от ЦСКА, за да започне работа в пресслужбата на клуба. Засега поне Елена и от обкръжението ѝ не разкриват къде ще продължи нейната кариера.





В Би Ти Ви вече търсят усилено заместнички на двете дами. Говори се, че най-късно от 1 септември в спортния отдел ще грейнат нови две хубавици, които да заемат достойно местата на Флорина и Елена.


Четете още:

🔴 Нито гадже, нито моми от "Ергенът": Виктор Стоянов се обясни в любов на единствената / СНИМКА

🔴 Голяма излагация за "Ергенът" Виктор! Оказа се доста неграмотен

🔴 Днес е интересен ден! Всички българи без имен ден празнуват днес





Източник: Марица





Коментари

горе