Никой не очакваше Камелия да каже тези думи за Слави Трифонов



Политическите сътресения у нас през пследната успяха да развълнуват дори звездите от шоубизнеса. Огън момичето на попфолка Камелия изрази много остро мнение в социалните мрежи, но това не е изненада, тъй като певицата винаги се е славила с голямата си уста. 





Блондинката е доста крайна в мнението си, но пък бе посрещнато с одобрение от страна на нейните почитатели, на които също им е писнало да бъдат мачкани и да гледат как политически фигури се гаврят с народа си. 





"Днес за първи път в живота ми  ме е срам, че съм българка. Това, което гледах в Народното събрание ме накара да се почувствам унизително", сподели Камелия, която извън клубните участия е намерила време да проследи какво се случва на политическата сцена у нас.





По-късно избухна с нов статус, в който говори за Слави Трифонов и чакат ли ни нови ибори. "След вчерашните политически събития, слушайки и четейки коментари се замислих и стигнах до следното, което искам да споделя с Вас. Според мен, правителството няма да падне! 

Ако Трифонов наистина е солов играч, както той сам заявява и ИТН гласува така, че правителството да остане, какво ще стане? Трифонов става важен, ще трябва да се съобразяват с него, а мисля, че той това иска от самото начало.





В момента негативната вълна към ИТН е достатъчно силна, че се заговори за изчегъртване и заличаване. Силното му его си получи реванша за Каримански, който не получи БНБ и г-н Минчев бе отстранен от тях. Ако наистина е солов играч, както той сам заявява и не подкрепи правителството, според мен, партията му просто ще бъде раздробена, а той самият унизен като обществена фигура у нас. Не мисля, че Трифонов иска това. Това мисля аз", пише Камелия.


Четете още:

🔴 Боби Турбото се ожени за бившата депутатка Калина Крумова / СНИМКИ

🔴 Трепна му сърцето на Хекимян: Водещ от bTV се размина с уволнението / СНИМКА

🔴 Почина Георги от Карлово, който се бореше с коварна болест





Източник: Марица





Коментари

горе