Мрежата гръмна: Крисия бяга от България / СНИМКИ"Имам планове за лятото и те не са свързани само с пеене. Смятам да кандидатствам в чужбина и да пробвам там. Ако ме приемат, ще съм най-щастливата, ако не, може и да се върна в България. Ще видим. В момента се наслаждавам на хубавото време", каза певицата Крисия пред "България днес".

Изпълнителката в момента няма гадже, но и не смята да разкрива подробности за интимния си живот. "Това са лични неща и ако има да се случва нещо, то ще се разбере", категорична бе Крисия на въпрос дали вече има връзка с любим човек.

Секси снимки с прилепнало потниче, под което няма сутиен, си пусна си пусна тя и това веднага предизвика вълна от предположения, че младата певица си е сложила силикон.


"Крисия, забрави си сутиена", "Добре ти стоят новите придобивки" и още куп подобни постове се появиха под снимките на изпълнителката. Самата певица обаче реши да разкрие истината пред вестника с думите: "Хора, нямам силикон, спрете се! Не смятам и да си слагам", сподели талантливата певица.Източник: Марица

Следваща статия:
Андрей запозна Емануела със стара любов отпреди 22 години / СНИМКА

Коментари

Видео на деня

горе