Андреа призна за психическо разстройство, мислела за най-лошото / СНИМКИ



Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби засяга всеки трети в Европа. Явно в тази статистика попада и попфолк певицата Андреа, която се обърна към своите последователи в Instagram, за да потърси помощ:





Какво точно са ѝ препоръчали, певицата не споделя, но истината е, че това не е за първи път, в който Андреа говори за психическото си здраве. Направи го и след раздялата с Кубрат Пулев.

"Имах проблем с килограмите, но не това беше най-страшното, а това, че започнах да чувствам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме подкрепи. Не финансово, има друг вид подкрепа, която търся в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета", сподели преди време тя. 





Тогава тя сподели, че имала и самоубийствени мисли. "След раздялата исках да се забия със 150 км/ч., пих хапчета", сподели тогава тя. 

Що се отнася до тревожното разстройство, то е по-характерно за жените.





При него се проявяват прекомерни тревожност и притеснения, свързани с обичайни дейности. Интернет казва още, че страдащите от това разстройство винаги са настроени негативно и в очакване на нещо лошо.


Четете още:

🔴 Амулиани е скритият рай на Халкидики

🔴 Мира Добрева: Разпънах платна, които бях прибрала

🔴 Някой дръпна много пари от картата на клиент, от банката мълчат





Източник: plovdiv24





Коментари

горе