Жена и дете загинаха на "Тракия" в огнен ад, шофьорът успял да излезе / СНИМКИ





Жена и дете са загинали на AM "Тракия", след като автомобилът, в който са пътували, е катастрофирал.





Инцидентът е станал тази сутрин на 101 километър в посока София в близост до Пазарджик. Шофьорът на автомобила е успял да излезе от колата.

При катастрофата колата е излязла извън пътното платно, обърнала се по таван и се е самозапалила. На място в момента има пожарна, полиция.





Първи кадри от катастрофата на "Тракия", в която загинаха жена и дете

Жена и дете загинаха при тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия", съобщиха от полицията в Пазарджик. Инцидентът е станал на 101-и километър в платното по посока София. Оцелял е единствено шофьорът.





По първоначални данни е катастрофирал лек автомобил с немска регистрация, който е излязъл извън пътното платно и се е самозапалил.

Самоличността на семейството е установена. И тримата са турски граждани. Шофьорът - на 52 години, е успял да излезе от колата преди да се запали. В тежко състояние е откаран в болница.





В автомобила е починала съпругата му, на 46 години, а 12-годишното дете, което е пътувало с тях, е изпаднало извън автомобила при преобръщането и също е загинало.

На мястото са изпратени екипи на сектор "Пътна полиция"-Пазарджик, аварийно- спасителен екип на Пожарната в Пловдив и екип на Спешна помощ. Извършва се оглед от дежурната група на Районно управление-Пазарджик.





Няма затруднения на движението в участъка.


Четете още:

🔴 Топ 5 на ваканците с изгоден самолетен билет / СНИМКИ

🔴 Андреа призна за психическо разстройство, мислела за най-лошото / СНИМКИ

🔴 Амулиани е скритият рай на Халкидики





Източник: plovdiv24





Коментари

горе