Дани Ангелов разделен с жена



С новата му мацка ги запознала църквата

Актьорът Дани Ангелов, познат на зрителите с ролята на директора Божинов от "Ние, нашите и вашите" и Черкезов от "Братя", е разведен със съпругата си Мариана от две години, споделят негови приятели. Красавецът със сини очи, изиграл ролята на любимия полицай, публикува в социалните мрежи снимка, на която се държи интимно с жена, която не е съпругата му. Виртуалните приятели на Дани веднага му честитиха изненадата, като му пожелаха двамата дълго време да са още заедно.





За Дани Ангелов се знае, че е силно вярващ християнин, който от години е щастливо женен. Със съпругата му Мариана са гостували в телевизионни предавания, в които са разказвали за семейството и традициите си по празници. Актьорът е посрещал гости в шоуто "Черешката на тортата", за което също му е помагала неговата половинка. Двойката има две деца - син Симеон и дъщеря Дара.





Бащата и синът участват заедно преди години в комедийния сериал на Нова тв "Ние, нашите и вашите". По-късно Симеон участва и в друга продукция на телевизията - "Ол инклузив". Никога досега в публичното пространство не са били коментирани проблеми в брака на Дани.

От известно време във фейсбук профила на Дани липсват снимки на жена му. Останали са само на колегите и децата му.





Според приятели на Ангелов той е запленен от момиче на име Петя. Тя е от Пловдив и има козметично студио. Красавицата е с 15 години по-млада от актьора. От профилите й в социалните мрежи става ясно, че през януари Петя е празнувала 29-ия си рожден ден. Същия месец звездата от "Братя" навърши 44 години. Петя е завършила медицински колеж в Пловдив, известно време е работила в оптика, а след това се е пренасочила към бизнеса с разкрасяването. Пловдивчанката има сертификат от една от големите световни академии, които обучават специалисти в тази област. От вида й личи, че самата тя също се е възползвала от разкрасителни процедури.

Познатите на актьори обясняват, че влюбените се запознали в църква, която и двамата посещават, тъй като и младата жена е запозната с Библията, вярваща е и често я цитира в постовете си.





Ученикът на Стефан Данаилов обожава да играе влюбен мъж. "В живота съм принципен, но нямам търпението на Черкезов в "Братя", който 40 епизода се сваля с мадама. Играл съм всякакви образи, много си падам по лошите момчета. Но и много обичам да играя любов. Това е едно от най-трудните неща в нашата професия", споделя Дани.

Не е тайна, че като бил на 20 години, той щял да стане чейнчаджия, искали да го вербуват и за сводник.

"Тренирах, бях във форма, а и речовит. Слава Богу, Господ ме измъкна. Имал съм лична среща с Христос.





Това е едно невероятно усещане, което не съм имал никога. И чух думи, които са написани и в Библията: "Никога в нищо няма да те оставя." От онзи момент до ден днешен не се чувствам изоставен, въпреки че в много отношения се чувствам сам", казва ученикът на Мастера. За него най-голяма слабост са жените. "Обожавам ги и ми е трудно да се справям с този порок", твърди Дани Ангелов, който със сигурност ще бъде включен в новия спектакъл на Сашо Морфов в Народния театър - "Хъшове". Преди години актьорът също участва в най-успешния спектакъл на режисьора.


Четете още:

🔴 Тодор Живков напълно забравен от близките си

🔴 Продуцентка в бТВ се натъкна на ужасяваща гледка на къмпинг "Гардения"

🔴 Жена и дете загинаха на "Тракия" в огнен ад, шофьорът успял да излезе / СНИМКИ





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе