Слави Трифонов се връща на сцената



Слави се връща на сцената с "Ку-ку бенд" за големия концерт на Софи Маринова, който е дни след изборите у нас - на 8 октомври. Това ще се случи на 90%, ако всичко е наред и Трифонов е в добра форма.

Хора от екипа споделиха, че идеята е Дългия да се появи само за песента "Единствени", с която двамата със Софка се явиха на "Евровизия" през 2005 година. Песента стана хит и много години след това се изпълняваше както от български, така и от балкански изпълнители.





Учиндолецът няма качване на сцената за концерт с формацията си от 2018 година.

В качеството си на лидер на ИТН Слави се появяваше често на живо във Фейсбук, както и в интервю за БНР, но новите си песни предпочиташе да презентира единствено в социалните мрежи.

"Хората са закопнели по големите концерти на Слави и "Ку-ку бенд". Старите хитове са любими на няколко поколения, а Софка е безспорната номер едно сред фолкпевиците. Именно заради това се наложи да пуснем допълнителни билети за изявата", коментираха организаторите.





Според тях цялата зала "Арена Армеец" ще се изпълни до краен предел, тъй като 90% от билетите се разпродадени месеци преди датата за събитието, а то заслужено е в топ 3 в класациите на разпространителските платформи.

Досега София Маринова сама е пълнила зала "Арена Армеец" до краен предел веднъж, а другата певица, която прави това чудо, е примата на родната естрада Лили Иванова.

Изненадата на всички фенове освен Слави ще са и колегите му - Преслава, Устата, Константин и виртуозът Теодосий Спасов, които също ще участват в концерта.





"Не мога да коментирам отсега дали Слави ще участва в мероприятието, Не отричам, но и не потвърждавам", уточнява продуцентът на събитието, шефът на "Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото.

Той и музикантите му продължават с голямото турне, което започна на 22 юни в цялата страна и ще продължи до 19 ноември.

В момента текстовете на песните, в които Слави Трифонов участва, се изпълняват от Борис Солтарийски, но където и да се появи бендът, билетите свършват от раз, а публиката с часове пее с музикантите и дори не се налага те да се включват.





"Имахме емблематични моменти, в които публиката пееше песен след песен, а ние само свирехме и от време на време Борката се налагаше да подава ритъма", кефят се от "Ку-ку бенд".

"Групата е в страхотна кондиция, така както трябва да звучим. Всичко е такова, каквото трябва да бъде", казва Маестрото.

"Няма песни, които да не изпълняваме, защото Слави го няма. Той липсва заради начина, по който общува с публиката. Няма как да не липсва човекът, който е създал всичко.





Това е много специфично", категорични са от "Ку-ку бенд". Според тях политиката не влияе на музиката им и хората идват да слушат качествена музика, за да забравят проблемите.

"Ние сме много различни в "Ку-Ку бенд". Това обаче ни прави много единни, защото се уважаваме изключително много. Във всеки един момент различни хора излизат на преден план. Всички са талантливи и никой не се бори за първото място на признание", категоричен е Маестрото.


Четете още:

🔴 Митьо Пищова ще стяга пищна софра на морето

🔴 Ясновидката Нина забрани да държим пари в плик и семейството ни веднага започна да забогатява

🔴 Неблагодарността горчи като обидата





Източник: plovdiv24





Коментари

горе