Бариерата е виновна! Жена изтряска скъпо БМВ в подземен паркинг на мол / СНИМКИ



Вчерашният 15 септември беше ознаменуван освен с първия звънец за хилядите ученици и с десетки катастрофи, станали из страната. Една от тях обаче предизвика доста дискусии и шеги в мрежата. Както твърдят очевидци, зад волана на смачканото БМВ от снимките е била девойка, а мястото е мол Парадайс център в столицата.





Не можем да твърдим със сигурност какво точно се е случило, но е очевидно, че скъпият автомобил изглежда доста зле, даже по-зле от бариерата, в която е спрял. Разбира се, зевзеците обявиха за виновна именно бариерата, която е засякла возилото "с несъобразена скорост", "Не й е мястото на бариерата там", "спуснала са е бързо, а БМВ-то е винаги с предимство" и т.н., и т.н.





В крайна сметка коментиращите заключават: "Кеф ти бариера, кеф ти колица. 1:0 за бариерата! Айдеее сега да отдели едни 3 хил. левчета за бариерата и отделно полицията акт, честито".

Повече обаче са тези, които се чудят:

"Как успя? По дяволите, този автомобил е пълен с електроника и кибернетика против дебилизъм!"





 "Да се изпердашиш в подземен паркинг с кола, е next level идиотия!"

 "Кифли с БМВ (и други лъскави марки) покрай молове са най-опасното нещо".

 В крайна сметка нестихващият зевзелък на коментиращите стига до извода, че девойката зад волана "ще си е научила урока от първия учебен ден" и край - сега повече няма да ходи на молА.






Четете още:

🔴 19-годишно момиче е загиналото на АМ "Тракия" / СНИМКИ

🔴 Уволнили дъщерята на Искра Радева след признание за френска любов

🔴 Гого от "Игри на волята" е обвързан, но не с жена





Източник: glasnews





Коментари

горе