Цирк в "Панорама"! Кандидат-депутати се псуваха и тръгнаха да се бият / ВИДЕО



Пореден цирк в "Панорама"! В трета поредна седмица гостуваха политици от маргинални партии с илюзорни шансове за влизане в НС. Участваха

Георги Неделчев от "Български съюз за директна демокрация", Светослав Витков от "Глас народен", Диман Георгиев от КОД, Минчо Христов от "Движение на непартийните кандидати", Венцислав Ангелов от "Народна партия Истината и само Истината", Димитър Митев от "Българска социалдемокрация – Евролевица", Боян Расате от "Български национален съюз".





Кандидатите участват в “Панорама" по правила, съобразени с Изборния кодекс и Споразумението между БНТ и политическите сили. Редът на участниците е определен от специален жребий на Централната избирателна комисия (ЦИК).





Езикът на гостуващите бе просташки и не им отиваше на уж високото обществено положение, в което се намират. 

Особена интересна бе полемиката между Митев от "Евролевицата" и Витков от "Глас народен". Водещият Бойко Василев предотврати сбиване в ефир между двамата

"Вие комунисти ли сте?", бе попитан Митев от Витков





"Ние сме социалдемократи. Нали имаш телефон - провери и разбери", отвърна Митев.

"Моето момче, не си ми на годините. Никога няма да стана слуга на комунистите. Нито на теб, нито на Сашо Томов (б.р. - лидер на "Евролевицата").

В този момент Витков стана от мястото си и се насочи към младия си колега. Потупа го по рамото и го прикани да излязат навън, за да се разберат. Бойко Василев ги умоляваше да се държат прилично и им казваше, че такова държание няма как да им спечели гласове.





"Въобще не ми пука за това", обърна се Витков към водещия и продължи: "Как така едно момче, което не ми е на годините, ми подхвърля, че съм чалга певец. Дами и господа, не гласувайте за ши"ани комунисти", завърши Витков и напусна студиото.

Може да видите след 42-та минута от видеото.






Четете още:

🔴 Жена от АМ "Тракия": Спирачките ми светнаха повече от фаровете, исках воден пистолет, аман от каруцари!

🔴 Линда Петкова с чутовен моден гаф - събра погледите на пъпа на София с прозрачен минижуп / СНИМКИ

🔴 Бариерата е виновна! Жена изтряска скъпо БМВ в подземен паркинг на мол / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе