Ето кой е полицаят отказал 10 хиляди евро и златен часовник от дрогиран шофьор / ВИДЕО





Шофьорът, предложил 10 000 евро подкуп на полицаи по време на проверка в София, е бил под въздействието на три вида наркотици, а след задържането си е опитал да вербува служителите на реда и със златен часовник.





Това съобщи на брифинг пред медиите младши инспектор Александър Каленски, единият от полицаите, задържали мъжа.

Каленски разказа, че е бил на нощно дежурство със своя колежка, когато получили сигнал на разправа на пътя.





"Около 1.00 часа получихме сигнал за възникнал скандал на кръстовището на булевардите "Дондуков" и "Мария Луиза". Трябваше да тестваме шофьорите за наркотични вещества и употреба на алкохол. Единият от тях се оказа положителен за 3 вида наркотици - канабис, амфетамин и метамфетамин. Закопчахме с белезници водача и го поставихме в патрула".





Сирийският гражданин помолил служителите на реда да му отхлабят белезниците, защото го болели ръцете.

"В момента, в който понечих да го откопчая, той държеше в ръцете си две пачки с по 50 евро и ги избута към мен, като заяви, че сумата е 10 000 евро, че желае да е свободен и помоли да му върнем свидетелството за управление, тъй като му било изключително необходимо. Веднага докладвахме на началника на групата, той уведоми дежурната част, на място пристигна екип от 5-о районно и описа банкнотите".





Впоследствие шофьорът е транспортиран към токсикологията. По време на пътуването заявил, че има в себе си още 3000 лв. и златен часовник, които също предложил на полицаите. Мъжът е задържан в Пето районно управление и е санкциониран за извършеното нарушение.


Четете още:

🔴 Корнелия даде банкет за ЧРД, получи цветя за 3 бона  / СНИМКИ

🔴 Вярната икономка на Лили Иванова вече не може да се грижи за домакинството на легендата

🔴 Разговор за пържени картофи издал убиеца на Евгения





Източник: Блиц





Коментари

горе