Ивана се оправда за нелепия си външен вид при реклама на пловдивски ресторант



Мегазвездата Ивана потресе феновете си с начина, по който изглежда. По всичко личи, че певицата не може да преживее леко остаряването и се е подложила на разкрасителни процедури, които са превърнали лицето й в чуждо и трудно бихме я разпознали, ако не говори или не пише името й. Или пък ползва различни ефекти на телефона си, с които се е обезобразила по такъв начин?!





Изпълнителката на "Нещо нетипично" е изпънала бръчките на лицето си и видимо е с нови бели фасети, които напомнят ченето на Благой Георгиев. Това гласят коментарите, след като Ивана качи свое любителско видео в страницата си във фейсбук.

Променената Ивана виждаме на любителско видео, което засне в последните часове на 2022г, в което подкани феновете си да празнуват с нея в известен ресторант в Пловдив. Но визията е тази, която изненада всички и заваляха хиляди негативни коментари, пиват от Шоу блиц. 





Негативните коментари стигнаха до певицата, която реши да обясни на какво се дължи тази промяна и да се опита да замаже положението. 

"Много съжалявам, че съм ви разочаровала толкова много с визията си.  Просто експериментирахме с един нов филтър, който така ми избели зъбите и затъмни лицето ми , че повярвайте, аз като се видях, също не се харесах особено, но рекламата за НГ трябваше да се пусне.





И все пак, ако толкова ви е любопитно как точно изглеждам, най-добре гледайте видеата, които качваме от различни събития. Там няма филтри и Фотошоп, там е истинското! Може и гримът ми да е разцапан, може и косата ми да не е перфектна, защото когато пея на живо и се раздавам от душата си, въобще не ме интересува как изглеждам.





Искам да ви е хубаво! Искам да ви забавлявам, искам да ви развълнувам и разбира се, да доставя удоволствие на себе си единствено и само с музиката си! Желая на всички здрава и успешна 2023 г. ", написа Ивана, оправдавайки се за нелепия си външен вид.


Четете още:

🔴 Всяка сутрин пийте чаша вода с половин лъжичка от тази подправка и вижте какво ще се случи с тялото ви

🔴 Обясниха разликата между българското и вносното свинско месо, която прави родното по-качествено

🔴 Сашо Кадиев пак изчезна





Източник: plovdiv24





Коментари

горе