Хитра като лисица: Галена печели луди пари с гениален трик



Певицата Галена затвърди нов хонорар от 10 000 лв. През последните шест месеца 37-годишната изпълнителка е абсолютен фаворит за участия по клубовете, пише HotNews.bg.





Това е една от причините парите, които прибира за два-три часа живо пеене, главозамайващо да скочат нагоре, пише „Галерия“. За разлика от повечето си колежки, които залагат на балет, Галена сама прави шоуто си.





От седмици насам тя е във вихъра заедно с ексцентричния Иво Стоянов - tiktok звезда, следван от повече от 15 000 души генерирал над 300 000 лайка в платформата.

„Обожавам да танцувам с нея“, писа инфлуенсърът под общо видео.





Разбира се, на кадрите той е в целия си блясък - шарен клин, бяла риза със завършек от ярко зелени пера, лилави обеци и бяло-златисти кецове. Мнозина от последователите му споделиха, че Галена не е първата откривателка на трика за слава, използвайки популярен човек в младежкото приложение.





Пряката й конкуренция Преслава също пя с фен и то не кой да е, а популярната Петя, която разби родните класации за гледаемост. „Пете, Пете, ти стана по-известна от мен“, шегува се брюнетката, която за разлика от Галена дава микрофона си.





От дни насам това прави и Галин - той използва скандалната Рашия, която преди година имаше пряк конфликт с Митко Димитров - Пайнера, който заплаши, че ще я съди.


Четете още:

🔴 Гарсониера с лята мивка и балатум за "скромните" 400 лв.! Как да устоиш на подобна оферта?

🔴 Стана страшно: Преслава и Галена пак се хващат за косите за певица на годината

🔴 Естрадната звезда Ани Върбанова чака сложна операция





Източник: Марица





Коментари

горе